Originally Posted by
kerasi
Οχι πινκο, η δικη μου αβλεψια στην απαντηση ειναι οτι πεθανε ο πατερας του γκομενου, ενω πεθανε ο πατερας του κολητου του γκομενου. Η δικη σου αβλεψια ομως εχει να κανει με την ουσια της ιστοριας, ενω η δικη μου ειναι ασχετη. Λεει η κοπελα οτι γνωρισε καποιον που της ειπε οτι δε θελει σχεση και προχωρησαν και η ιδια υποστηριζει οτι δε θελει σχεση μαζι της γτ πεθανε ο πατερας του κολητου μωρε κ ειναι στεναχωρημενο το πουλακι μου, αλλιως τα θελε σχεση, ναι σιγουρα, αυτο ειναι! Και η ιδια ειναι τοσο κολημενη που κοιταει πως θα τον παρηγορησει τον τυπο γτ την εγραψε ενα διαστημα ο επιβητορας κ εμεινει παραπονεμενη. Το προβλημα λοιπον απο τη θεματοθετρια εχει εντελως αλλη εστιαση. Και επισης της προτεινω να μην ανακατευτει κ καλα να τον στηριξει ψυχολογικα μπας και ηρεμησει κ της στειλει κανενα σμσ. Χειροτερα θα ειναι αν τον πρηξει να τον βοηθησει, απλα την φανταζομαι να περιμενει πανω απ το κινητο ολη μερα μηπως κ την καλεσει ο τυπος ενω ταυτοχρονα η ιδια θα λεει απο μεσα της, τον κακομοιρη μωρε, με το πενθος αυτο που ετυχε δεν εχει διαθεση να με καλεσει. Κοπελια ξυπνα, ελευθερη σχεση εχετε δεν φταιει το πενθος, αμα εχει καβλες θα σε καλεσει, οπως εκανε κ τοσο καιρο ως τωρα. Και λεω μην ανακατευεσαι ας σκεφτεσαι οτι ετσι θα τον βοηθησεις γτ οταν πας να επεμβεις σε τετοια θεματα χαλαει το γλυκο.
Γενικα δε βλεπω καποιο προβλημα. Απολαυσε το ****** γτ το καλο σεξ ειναι δυσερευτο κ μη σκας παραπανω. Ο τυπος ειναι ξηγημενος κ πιστευω θα ναι κ καλο γκομενακι. Αν ομως εχεις επενδυσει σε μια αλλου ειδους σχεση τοτε κοψε ροδα μυρωμενα να βρεις ενα καλο παιδι κ να μην πληγωνεσαι.