Γεια σας.
Με την κοπέλα μου είμαστε 5+ χρόνια μαζί. Είμαι στα 33 και είναι 8 χρονια μικρότερη. Δεν έχουμε συζήσει ακόμα για μεγαλο διάστημα. Εγώ δουλεύω και η κοπέλα μου σπουδάζει. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει που βρίσκεται σε αυτή την φάση, όχι βέβαια πως οποιος τελειώνει έχει δουλειά.
Πριν από μερικές μέρες προσπάθησα να της εξηγήσω ότι πρέπει να δίνει βάση στα μαθήματα της ώστε να τελειώνει κάποια στιγμή ( πάντα ήμουν πρόθυμος να γη βοηθήσω όπου χρειάζεται). Το πήρε στραβά γιατί θεώρησε οτι θέλω να δουλεύει οτι θα προτιμουσα καμια δασκαλα! . Και οταν της εξήγησα ότι θα είναι δύσκολο να φτιάξουμε δικό μας σπίτι αν δεν ξεμπερδέψει με κάποια πράγματα και ότι δεν θα ήθελα να την συντηρούν οι γονείς της σε μία τέτοια περίπτωση μου απαντησε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι ειναι δικο της θεμα. Ομολογώ οτι θα ηθελα να ηταν περισσοτερο αποφασιστικη και δυναμικη. Έχω δικό μου σπίτι και θα μπορουσαμε να μενουμε εκει χωρις να πληρωνουμε ενοικιο αλλα δεν θέλει με τιποτα γιατι ειναι σε οικογενιακη πολυκατοικια. Οκ κι εμενα δεν μ αρεσει τρελα γενικα το περιβαλλον του σπιτιου μου αλλα στην αναγκη και για καποια χρονια δεν θα ηταν καθολου ασχημη λυση νομιζω.
Είχαμε και οι 2 μας τα παραπάνω κιλά μας. Λέγαμε κάτι πρέπει να κάνουμε αλλά τελικά μόνο εγώ το αποφάσισα να μπω στην διαδικασία δίαιτας με πολυ καλα αποτελεσματα μεχρι στιγμης. θα ηθελα να βελτιωσει και η κοπελα μου την εμφανιση της αλλα κολλαω να το πωγιατι θα λεει οτι θελω καμια κορμαρα. Προσφατα παντως αποφασισαμε να παμε γυμναστηριο.
Επίσης κατι αλλο που δεν μ αρεσει ειναι οτι η κοπελα μου δεν εχει φιλες και πολλες φορες θελω να κάνω κατι (πχ καπου να παω) αλλα το σκεφτομαι οτι θα ειναι μονη και βγαινωμαζι της. Οχι βεβαια οτι κι εγω εχω πολλους και στενκυς φιλους, αλλα εχω αρκετούς φιλους αλλα εχω ενδιαφεροντα που βαζω στην ακρη λογω της καταστασης αυτης.
Όλα αυτά με εχουν κανει αρκετα διστακτικο για την συνεχεια. Σκέφτομαι συνεχως αυτο το πραγμα. Δεν νιωθω τρελα ευτυχισμενος και δεν ξερω τι να κανω και τι να πω. Είμαι αρκετα πιεσμενος τελευταία και με την δουλεια και ειμαι καπως χαλια ψυχολογικα.
Ευχαριστώ