Καλησπέρα,
ξεκίνησα σήμερα το abilify τον 10mg για σταθεροποίηση συναισθήματος, αλλά έχω ένα αρκετά περίεργο συναίσθημα.Αυτό μετά από κάποιο διάστημα θα φύγει και θα αισθάνομαι φυσιολογικά?
Printable View
Καλησπέρα,
ξεκίνησα σήμερα το abilify τον 10mg για σταθεροποίηση συναισθήματος, αλλά έχω ένα αρκετά περίεργο συναίσθημα.Αυτό μετά από κάποιο διάστημα θα φύγει και θα αισθάνομαι φυσιολογικά?
Θα φυγει Μαρακι μου, δν ειναι τιποτα, αλλα τι εννοεις ακριβως "περιεργο συναισθημα"? Παιρνω abilify 3 χρονια κ εισαι πολυ τυχερη κ εσυ κ εγω π παιρνουμε το συγκεκριμενο κ δν παιρνουμε κανενα αλλο π να χει παρενεργειες κτλ.. Πρωτη μερα ειναι ρε συ, υπομονη!!! :)
υποτίθεται το πήρες για να (συν)αισθανεσαι καλύτερα .
πώ πολλές παρενέργειες το abilify.Κάτι περίεργα ρεψίματα, μία ζεσταίνομαι μία κρυώνω.Βέβαια τώρα είμαι στην φάση να ξαναβρώ παρέες οπότε τώρα που συναντιέμαι με κάποιες παλιές φίλες είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα.:-)
συγκριτικα το αμπιλιφαυ δεν εχει παρενεργιες,δωστου λιγο χρονο να δρασει...οποιος παιρνει αμπιλιφαυ παντως στα ματια των αλλων μοιαζει 'φυσιολογικος'
πως και περνεις τοσο μικρη δοση?αλλο αντιψυχωσικο παιρνεις ταυτοχρονα?μου εκανε εντυπωση η μικρη ποσοτητα αν εχεις ψυχωση...
Τα ρεψιματα είναι γτ μπαίνει αέρας στην κοιλιά σου σε λίγο θα φύγουν αν δεν φύγουν μπορεί να γίνουν κ μάουρεσ το κρύο κ η ζεστή είναι άγχος αμα είσαι εντελώς καινούρια έχεις παρά πολύ λίγες παρενέργειες κ όλα θα πάνε καλά
Για το συναίσθημα κανε υπομονή θέλει κανένα μήνα να δράσει μην πασ παραπάνω
Χαλαρώνει ο οισοφαγοσ αν έχεις μόνο το ρεψιμο δεν έχεις τίποτα αν έχεις καουρεσ άντε να πεις ότι έχεις κάτι αλλά κ αυτό δεν είναι τίποτα
εγώ παίρνω abilify μαζί με galopran τρία χρόνια τώρα και δεν έχω καμία παρενέργεια εκτός του ότι δεν πρόσεξα και έβαλα κιλά, είδα αποτέλεσμα από την πρώτη βδομάδα συν ότι θεραπεύτηκα και δεν είχα υποτροπιασμούς.