σοβαρη σχεση και απιστια...
γεια σας.. καλημερα σε ολα τα μελη του φορουμ.. ας ποροχορισω στο θεμα μου εχω σχεση 7 χρονια με ενα κοριτσι εγω 29 αυτη 28.τα παμε πολυ καλα αγαπιομαστε καναμε πολα πραγματα μαζι και περασαμε τελεια.. οστοσο επιδη ειχε καπια δυσαρεστη εμπειρια με ενα αντρα πριν απο μενα δε μπωρεσαμε να κανουμε σεξ οστοσο καναμε ολα τα υπολυπα της συμπαρασταθηκα πολυ.επιδη εχω αμεση σχεση με τη ψυχολογια μετα απο ωρες μερες μηνες ψυχαναλυσης την επεισα οτι πρεπει να κοιταξει μπρωστα πολες φορες μου εχει εκφρασει την αγαπη της για μενα τοσο για οσα εκανα για αυτη οσο και για τη κατανοηση που εδειξα. 7 χρονια μετα ανακαλυψα οτι εκανε σεξ με αλλο ανδρα τη ρωτησα και τωρα τι καταλαβες? και μου απαντησε πονεσα... τη βλεπω επισης να εχει ενοχες για αυτο που εκανε.. αν και ειμαι βεβεος οτι δεν ενιοσε τιποτα εγω τωρα αισθανομαι τον εγωισμο μου να μπαζει νερα και τα νευρα μου τσαταλια οσο σκεφτομαι οτι εγω την βοηθησα να πλησιασει αντρα και μετα αυτη δοθηκε σε αλλον... την αγαπω αλλα αισθανομαι και θυμομενος:mad: το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι να κανω θελω να προχορησουμε αλλα αυτη βρισκεται σε μια παθητικοτητα και δε λεει τιποτα.. ουτε ναι ουτε οχι:confused: