Βοηθεια..δεν αντεχω αλλο να ΖΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ..
Καλημερα...Ειμαι σε απογνωση..Με λενε Στελλα..ειμαι 25 χρονων και νιωθω πως δεν εχω χαρει την ηλικια μου καθολου!Μια ζωη ειμαι κλεισμενη σε ενα δωματιο...Ζω για να τρωω και εχω κουρασει ολους τους ανθρωπους γυρω μου!Εχω δοκιμασει τα παντα..διαιτες,γυμναστικη.. χανω 30 κιλα και τα ξαναβαζω!Δεν αντεχω αλλο αυτο το μαρτυριο..Εδω και 2 μηνες πηγαινω σε ψυχιατρο και ξεκινησα να παιρνω λαντοζ!Η αληθεια ειναι οτι νιωθω πως με εχουν βοηθησει αρκετα τα χαπια,αλλα συνεχιζω να τρωω ασταματητα και να καταστρεφω τον εαυτο μου..Αυτο που μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση,ειναι οτι πολλοι-ες απο εσας γραφουν τα ιδια πραγματα με μενα!Τοσα χρονια νιωθω τοσο μονη και οτι δε με καταλαβαινει κανεις πραγματικα,σημερα ομως ειδα οτι υπαρχουν ανθρωποι που περνανε τα ιδια με μενα και χειροτερα..Ευχαριστω τον Θεο που εχω αυτους τους γονεις διπλα μου που με στηριζουν μια ζωη και προσπαθουν να με βοηθησουν,πλεον ομως νιωθω οτι ειμαι ενα "μεγαλο βαρος" μεσα στο σπιτι,αφου τους βλεπω ποσο στεναχωριουνται με το προβλημα μου..Τελευταιο και ελπιζω να μη σας κουρασα..ειμαι 110 κιλα..1.60 υψος και εχω σχεση 8 χρονια με εναν ανθρωπο που τοσο χρονια ενιωθα διπλα του γυναικα και οτι με αγαπαει και με θελει οπως και αν ειμαι..πλεον ομως κουραστηκε και ο ιδιος και ειναι λογικο αφου μια ζωη υποσχομαι οτι απο αυριο ξεκιναω διαιτα και ποτε δεν το κανω..σας παρακαλω αν καποιος-α απο εσας τα εχει καταφερει και πιστευει πως μπορει να με βοηθησει με καποια συμβουλη,ας μου γραψει..Να ειστε καλα..