τι να κανετε για να αντεξει μια σχεση στο χρονο
φιλοι φιλες του φορουμ...:D
σκεφτηκα να ανεβασω αυτο το θεμα για να βοηθησω οπιον το χρειαζεται.τι πρεπει να κανουμε για να αντεξει μια σχεση στο χρονο? αυτα ειναι τα μεγαλυτερα εμποδια που θα συναντουσαμε...
1) ο εγωισμος ολοι οι ανθρωποι για να μπωρεσουν να κανουν μια σχεση που να κρατησει ειναι αναγκασμενοι να κοιταξουν τον συντροφο τους παραμεριζοντας το δικο τους εγω.ειναι αναποφεκτο καπιες φορες σε μια σχεση να αισθανθουμε το εγω μας πληγωμενο αλλοστε το εγω σε μια σχεση χανετε και γινετε εμεις.η σχεση εχει τα πανω και τα κατω της θα πρεπει να περιμενουμε οτι αλλες φορες θα ειμαστε καλα αλλες φορες θα αισθανομαστε ευχαριστιμενοι αλλες φορες δυσαρεστιμενοι και αλλες φορες μπερδεμενοι.πρεπει να φανουμε ηρεμοι ψυχραιμοι και πανω απο ολα ετοιμοι να παραμερισουμε το δικο μας εγω για χαρη του συντροφου μας ΑΛΛΑ και ο συντροφος μας να μπωρει να παραμερισει το δικο του εγω για μας.
2)ανυπομονησια ολοι μας ερωτευτικαμε αγαπησαμε και βιαζομαστε να κατακτησουμε καπιον ειναι απολυτα φυσικο οστοσο αυτο δε βοηθαει μια σχεση σε αυτη τη περιπτωση χρειαζεται υπομονη επιμονη παραμενουμε σταθεροι στο στοχο μας με σταθερα βηματα.
3)ΘΥΜΟΣ το χειροτερο απο ολα οταν θυμονουμε ειναι σα να γκρεμιζουμε καθε γεφυρα επικοινωνιας εισαι θυμομενος με τον/την συντροφο σου? αυτο σημαινει οτι χρειαζεσαι ενα time out για να ηρεμισεις.. βγες μια βολτα πες συγνωμη θα λειψω για λιγο κανε κατι να ξεχαστεις ξεσπασε καπου στη γυμναστικη η κανε κατι δημιουργικο.μολις ηρεμισεις ηρθε η ωρα να συζιτησεις ηρεμα και εξηγοντας στον/την συντροφο σου οτι η συμπεριφορα του σε πληγωσε/στενοχορισε.
4)δεν ειναι ικανοποιημενος οταν κοιμαστε μαζι.ΠΡΟΣΟΧΗ!!! σε μια σχεση ειναι αναποφεκτο να τη δοκιμασει ο χρονος η ρουτινα και η πληξη ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους εχθρους της.ενδιαφερομαστε ΠΑΝΤΑ να ικανοποιησουμε το συντροφο μας οταν κοιμομαστε μαζι του αν ειναι ικανοποιημενος θα μας προτιμησει και ακομα και αν ξενοκοιταξει καπια στιγμη θα γυρισει κοντα μας.
5)απιστια το μεγαλυτερο χτυπιμα που μπωρει να δεχτει ενας ανθρωπος σε μια σχεση σε αυτη τη περιπτωση σκεψου.τον αγαπας? αν ναι ηρθε η ωρα να ριξεις πολυ χαμηλα το εγω σου θΥΜΙΣΟΥ η αγαπη αξιζει περισσοτερο απο το εγω μας χωρις αγαπη δεν εχει νοημα τιποτα.δεν τον αγαπας?σηκω και φυγε την ιδια ωρα αυτος ο ανθρωπος δεν αξιζει για σενα.σας ευχαριστω για την αναγνωση:cool:...