Εμφάνησα για πρώτη φορά αιμορροίδα (με βάσει τι είπε ο παθολόγος που με κοίταξε) και τώρα επειδη αν και υποχωρει αρχισα να αιμοραγω μου έχει μπει στο μυαλό πως έχω καρκίνο του πρωκτού(ΟΛΟΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ).ελεος,πως θα καταλάβω ότι ανησυχώ άδικα?
Printable View
Εμφάνησα για πρώτη φορά αιμορροίδα (με βάσει τι είπε ο παθολόγος που με κοίταξε) και τώρα επειδη αν και υποχωρει αρχισα να αιμοραγω μου έχει μπει στο μυαλό πως έχω καρκίνο του πρωκτού(ΟΛΟΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ).ελεος,πως θα καταλάβω ότι ανησυχώ άδικα?
Ευα πρωτον σταματα να ψαχνεις συμπτωματα στο νετ .
Κατα δευτερον το ξερεις και μονη σου πως αυτα ειναι δημιουργηματα του μυαλου σου και δεν ισχυουν αρα ,νομιζω οτι στο εχω ξαναπει , στα @@ σου.
δεν έγινε έτσι,για την περίπτωση μου έψαχνα(εβλεπα ενα αρθρο για τις αιμορροιδες για να δω περισσοτερες πληροφοριες για το τι ειναι και πως αντιμετωπιζονται κ ποσο συχνες ειναι) και συμπλήρωνε πως αυτά τα συμπτώματα μπορεί να αποδίδονται και στον καρκίνο.ε φρικαρα.
Εμ για αυτο σου λεω να μην ψαχνεις στο νετ γιατι γραφουν τις πιο περιεργες περιπτωσεις που μπορεις να φανταστεις και επηρρεαζεσαι και τρελαινεσαι τζαμπα.
ε αν ειναι ετσι να το κοψω εντελως το νετ,τι να το κανω? :p το συνηθιζω να ψαχνω,χωρις να ειναι παντοτε καταναγκαστικο.
Βρε να μην το κοψεις , αυτα που σου βαζουν υποψιες να κοψεις . . .
Ελα καλη μου που σε αγχωνει λιγο αιματακι. σιγα μην εσκασε η αιμμοροιδα και χρειαστεις χειρουργειο κιολας. Απλα μπορει να σηκωσες βαρρος η να ενεργηθηκες η να στεναχωρηθηκες, η να εκανες σεξ η μπορει απλα να εσκασε μονο του κατα την διαρκεια τις ιασης και να εκανε πληγη.
Μονο και μονο που το ενστικτο σου λεει "μπες στο νετ να δεις" και οχι "πηγενε στο νοσοκομειο, πεθαινεις" εισαι σε καλο δρομο. Αραξε χαλαρα στον καναπε και απλα σηκωσε το τηλεφωνο να παρεις τον γιατρο σου!
αιμοραιδες εχουν ενας στους τρεις κ εγω επισης εχεις δυσκιλιοτητα?
Αμα είχες καρκίνο του πρωκτόυ δε θα μπορούσες να πλάσεισ όμορφα κυλινδρικά συνήθως καφέ μωρακια οπότε μάλλον δεν έχεις τίποτα μεγαλώνοντας να σκεφτείς το ενδεχόμενο μιας λεύκανσης στην εκεί περιοχή νομίζω ότι γενικά η αισθητική βελτιώνεται στην γύρω περιοχή
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση/.
Καταρχας μην κανεις το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος να ψαχνεσε στο ιντερνετ..θα διαγνωσεις τον εαυτο σου με πραγματα που ουτε καν εχεις..μπορει τα συμπτωματα να ειναι ολοιδια αλλα δεν σημαινει οτι εχεις και συγκεκριμενα αυτο..Γνωμη μου χαλαρωσε..και αν σε 3-4 μερουλες τα συμπτωματα δεν υποχωρουν πες το στους γονεις να πας σε εναν γιατρο να εξεταστεις..
δεν έχω καμία πονηρή πρόθεση απλά έχω γνώσεις ψυχολογίας που ίσως την βοηθούσαν στα θέματα που εχει.