πολυ καλο για να ειναι αληθινο...
και πανω που νομιζεις οτι εισαι καλα,οτι ξεπερασες καθε τι παλιο και δυσαρεστο ξαναρχιζουν τα ιδια. κουραστηκα. κουραστηκα να χανω ανθρωπους απο την ζωη μου. εχω χαθει. πανω που βρισκω κατι σταθερο το χανω. σε 2,5 μηνες δινω πανελληνιες και τωρα δεν εχω καμια ορεξη για διαβασμα. γιατι? γιατι συμβαινουν κακα πραγματα σε καλους ανθρωπους? περιμενω την ημερα που θα λυτρωθω, που θα νιωσω επιτελους την απολυτη ευτυχια..μακαρι θεε μου να ερθει αυτη η μερα..μην αργησεις να ερθεις..γιατι δεν αντεχω..δεν αντεχω......ποναω..........πολλα μαχαιρια μπηκαν στην καρδια μου..πολλες φορες επεσα και πονεσαν οι πτωσεις.παντα σηκωνομουν..αυτην την φορα δυσκολα θα σηκωθω ομως..γιατι κανεις δεν εκτιμαει τιποτα..μονο εγω ξερω να εκτιμαω μου φαινεται σε αυτον τον κοσμο..γιατι τοσο μισος και κακια ?γιατι? δεν θελετε να προσφερετε καλο?να κανετε χαρουμενους τους συνανθρωπους σας? ΓΙΑΤΙ ????????????????????????????????????? γιατι θεε μου...ποσο εχει βασανιστει η ψυχουλα μου...τι εχεις περασει η ψυχη μου.περιμενω την ημερα να ησυχασει απο ολα να νιωσει ηρεμια..περιμενω....