τεχνικες για να σας σκεφτεται συνεχεια ο συντροφος σας..
καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ:cool: θα σας πω μερικα απο τα μυστικα μου για να σας βοηθησω να μεινετε στο μυαλο του συντροφου σας....
τεχνικη πρωτη... (και καλυτερη)
πηγενετε μαζι του ενα αξεχαστο ταξιδι στο εξωτερικο.. πιος μπωρει να ξεχασει ενα ταξιδι σε μια αλλη χωρα? ακομα και εγω που εχω αδυνατη μνημη δε ξεχασα ποτε μου ολα αυτα που ειδα απο τα ταξιδια μου στο εξωτερικο μαζι με την ............. .εζησα στιγμες μοναδικες που θα μεινουν για παντα στο μυαλο και τον δυο μας..
τεχνικη δευτερη...
φορεστε το αγαπημενο του αρωμα ο καλυτερος τροπος να κολησει πανω σας σαν κολητσιδα η μυρωδια ειναι το αλφα και το ωμεγα μια ασχημη μυρωδια μπωρει να καταστρεψει και τη πιο ομορφη στιγμη ενα μπανιο λιγο πριν τη καταληλη στιγμη κανει θαυματα φροντιστε να εχετε χρησιμοποιησει τα σαπουνια και τα αφρολουτρα που του αρεσουν ρωτηστε τον! εγω φροντισα να προμηθευτω οτιδηποτε απο ολα αυτα της αρεσουν...
τεχνικη τριτη....
καντε μαζι του κατι extreme ζηστε μαζι μια περιπετεια οι πρωτογνωρες και εντονες εμπειριες δε ξεχνιουνται ευκολα... το μυαλο εχει τη ταση να συγκρατει πολυ εντονα συναισθηματα...
τεχνικη τεταρτη....
φτιαξτε του το αγαπημενο του φαγητο η φατε εξω ενα βραδυ ξεροντας τις συνηθειες του και τα γουστα του θα ζητα συνεχεια εσας..
τεχνικη πεμπτη....
γινετε τρυφεροι το αγγιγμα εχει μεγαλη σημασια ακομα και μια ελαχιστη κινηση οπως να του κρατατε το χερι οταν γινετε με τρυφεροτητα και συναισθημα εχει σημασια μαθετε τον να γνωριζει τα χερια σας και να μην κανει χωρις αυτα.γινετε ξεχωριστοι προσεξτε και τη παραμικρη κινηση οταν τον ακουμπατε εστω και τυχαια πρεπει να ειναι γλυκια...