Originally Posted by
optic
Γειας σας και παλι...Νομιζω οτι εχω καποιο θεματακι αλλα δεν μπορω να εξηγησω τι σκατα ειναι, μπορει βεβαια να ειναι και στο σκατοκεφαλο μου και να μην εχω τιποτα μπορει βεβαια να ειναι κ τελειως διαφορετικα...θα παρω τα πραγματα απο εμενα αρχικα...Οποιος με γνωρισει και με κανει παρεα εχει να λεει τα καλυτερα λογια,καλο παιδι υπομονετικο, ηρεμο καλος για παρεα κλπ κλπ...Οταν βρισκομαι λοιπον σε παρεες καμια φορα μου περνανε απο το μυαλο διαφορες σκεψεις του στυλ να αρχιζω να μοιραζω μπουνιες στα καλα καθουμενα να σκοτωνω κοσμο να βγαζει σεναρια το μυαλο για το πως θα βγαλω την παρεα knockout χωρις να φαω ουτε μια μπουνια...Δεν ειμαι τετοιος τυπος και το ξερω...Αυτο συμβαινει πιο πολυ για τα αγορια της παρεας δεν μπορω να κανω κακες σκεψεις για κοριτσια...Τα αρσενικα ειναι μες το μυαλο μ λες και ειναι εχθροι στα καλα καθουμενα και προκειται απο εκει και περα για ενα παιχνιδι επιβιωσης...Στο οικογενειακο μ περιβαλον δεν υπηρχαν και ουτε υπαρχουν σκηνες βιας...Γενικα η οικογενεια μου ειναι πολυ δεμενη απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο...Συμβαινει λοιπον να εχω αυτα τα σεναρια στο μυαλο μου οταν καθομαστε για καφε οταν προχωραμε στο δρομο οταν βλεπουμε ταινια κλπ κλπ...Δεν κρατανε πολυ απλα το πως θα γινει και μετα τελος δν προχωραει παρακατω...Αγαπαω ολους τους φιλους μου, δεν εχω τσακωθει ποτε στην ζωη με ανθρωπο, ειμαι φιλοζωος, ακομα και σε ταινιες μπορει να δακρυσω αμα συκγινηθω...Δεν εχω αποθιμενα για την παρεα μου μου συμπεριφερονται τελεια ειμαστε κολιτοι τοσα χρονια δεν μπορω να εξηγησω τον λογο που κανω κατι τετοιες σκεψεις...Ισως επειδη βλεπω πολλες ταινιες να εχω επιρεαστει ειμαι κοντα στα 20 και απο το λυκειο απο την δευτερα λυκειου θα λεγα οτι γινονται κατι τετοιες σκεψεις....Βεβαια εχουν ελατωθει πλεον γιατι δεν το πολυσκευτομαι γιατι ειναι βλακειες...Αλλα σκευτομαι απο τν αλλη μηπως εχω τπτ και μου βγει αργοτερα να αρχιζω να θεριζω κοσμο? χαχαχ δν τ πολυ πιστευω...και οχι δεν εχω καποιο κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντη στα αλλα παιδια για να κανω τετοιες σκεψεις...