Μια έτσι..Μια αλλιώς.. τι να κάνω για να μην μου φέρεται έτσι..???
Κορίτσια και αγόρια της παρέας καλησπέρα σας...
εδώ και 15 μήνες είμαι με ένα παιδί 21 χρονών (όσο και εγώ).. άλλες φορές είναι μια χαρά και άλλες όχι... με κουράζει και με στεναχωρεί πολύ αυτό... δεν ξέρω γιατί το κάνει...ναι ξέρω ότι είναι λίγο παιδάκι ακόμα.. αλλά όταν είμαστε μόνοι μας είναι τέλειος... όταν είναι μπροστά οι παρέες μας είναι πιο απόμακρος πιο ψυχρός δεν ξέρω... τώρα είναι φαντάρος και είχαμε να βρεθούμε 1 μήνα και κάτι.. τις πρώτες μέρες που ήρθε και τον είδα ήταν μια χαρά... χαρούμενος όσο δεν πάει... σήμερα όμως ενώ πήγαμε για καφέ ήταν κάπως... ίσα ίσα που με φίλησε 2 φορές όλες κι όλες...ήμασταν με άλλο ένα ζευγάρι και ενώ εκείνοι ήταν αγκαλιά ακόμη και όταν περπατούσαμε, εμείς τίποτα.. δεν ξέρω τι να κάνω... του έχω πει ότι μου αρέσει που είμαστε μαζί και τέτοια.. αλλά μάλλον με θεωρεί δεδομένη... μπορείτε να με βοηθήσετε? να μου πείτε πως να το χειριστώ όλο αυτό ώστε να τον κάνω να είναι τρυφερός και ερωτευμένος μαζί μου???? δεν μου αρκεί όταν με βλέπει την πρώτη μέρα μετά από 1 μήνα να μου λέει ότι του έλειψα και ότι σκεφτόταν αυτή τη στιγμη συνέχεια... θέλω να μου το δείχνει και τις υπόλοιπες μέρες..... πιστεύω δεν είναι παράλογο.... :(