Δεν ήξερα σε ποια κατηγορία ανήκει για αυτό το ποστάρω εδώ.
Ήθελα να ρωτήσω και να μου απαντήσουν άτομα που ΞΕΡΟΥΝ τι λένε. Φοβάμαι πως πάσχω από adult ADHD.
Τα συμπτώματά μου είναι τα εξής.
Άγχος για το παραμικρό, φοβία να ξεκινήσω οτιδήποτε (είμαι 29 κι ακόμα δεν δουλεύω), χάνω το ενδιαφέρον και τον ειρμό στη σκέψη μου εύκολα, στο μάθημα μικρός είχα θέμα γιατί έλεγε έλεγε ο καθηγητής και όσο πήγαινε εγώ γινόμουν ερείπιο δεν έβγαζα άκρη με αυτά που άκουγα και γενικώς είχα θέμα να συμμετέχω...κι αυτό το παθαίνω και πχ σε πρόβες (είμαι ερασιτέχνης μουσικός) που σε λίγη ώρα χάνω τον μπούσουλα και αγχώνομαι και γενικώς για να μην πολυλογώ μετά από έρευνα που έκανα για τα συμπτώματα, βλέπω πως τα έχω σχεδόν όλα...άλλα σε μεγάλο άλλα σε μικρό βαθμό αλλά το λεγόμενο "procrastination" το έχω στο φουλ... Μόνο η νιασίνη αλλά και η ενστικτώδης αντίδραση του οργανισμού να ξεφύγει απ' τη σαπίλα με ξυπνάνε. Μήπως υπερβάλλω και απλά είμαι τεμπέλης..? Αλλά δεν είμαι τεμπέλης εκ φύσεως...
Αναβάλλω να κάνω πολλά πράγματα γιατί έχω πάρα πολλά κολλήματα και φοβίες όμως θα μπορούσαν όλα αυτά να μπούνε κάτω απ΄την ομπρέλα του ADHD?