Αυπνία σε βαθμό τρέλας....
Καλημέρα....Τους τελευταίους 8μιση μήνες έχω τρομερά θέματα αυπνίας...Δλδ περνάω 48ωρα με τέσσερεις και πέντε ώρες ύπνο κι αυτό διακεκκομένο. Γιαυτό ευθύνεται βέβαια κατά κύριο λόγο ο 8μιση μηνών γιός μου, τον οποίο θηλάζω και με ξενυχτάει. Παρατηρώ όμως το εξής. Πλέον εγώ μένω άυπνη και όταν κοιμάται. Και ο κυριότερος λόγος είναι η υπερένταση, ή το άγχος ότι μόλις πάω να κοιμηθώ θα ξυπνήσει(που συμβαίνει κατα κόρον), ή τό ότι δε θα προλάβω καν να κοιμηθώ μια και τις περισσότερες φορές θέλω τουλάχιστο μια ώρα στο κρεββάτι μόνο και μόνο για να χαλαρώσει ο αυχένας μου που είναι τσιτωμένος και σκληρός σαν τσιμέντο. Έχω τρομερή δυσκολία στο να αφεθώ, συνέχεια σκέφτομαι και φυσικά αν πάω να κοιμηθώ και μου χαλάσουν τον ύπνο ούτε λόγος να ξανακοιμηθώ. Φυσικά πάντα ήμουν "στραβόξυλο" στον ύπνο και δεν άντεχα ούτε άνθρωπος να με ακουμπάει, πολύ περισσότερο να ροχαλίζει κτλ(με τον άντρα μου δεν κοιμόμαστε πλέον μαζί γιαυτό το λόγο), και αναγκαστικά κοιμάμαι με το μωρό που αρκετές φορές τη νύχτα κλαίει.Είμαι σε τόσο άσχημη ψυχολογία, όλη μέρα κουρασμένη , να κλαίω από την αυπνία και φυσικά λόγω μωρού να μην έχω την πολυτέλεια να κοιμηθώ κάποια άλλη ώρα της ημέρας. Ο άντρας μου αγρόν αγοράζει, οπότε τι μένει? Θα τρελλαθώ στο τέλος? Αν δε θήλαζα θα πήγαινα σε γιατρό και θα έπαιρνα ηρεμιστικά ΧΤΕΣ, άλλα δυστυχώς ούτε βαλεριάνα δε μπορώ να πάρω τώρα. Τι να κάνω?