φοβια η τελικα κατι φυσιολογικο για πολλους.
Καλησπερα σας!!..ελπιζω να ειστε σχετικα καλα.. σημερα το βραδυ πηγα σε μια καφετερια που παμε πολυ συχνα...οχι επειδη μας αρεσει τοσο, απλα εχει πλεον καλες τιμες και ωραια μουσικη κατα καιρους..
το θεμα ειναι πως δεν ειναι καθαρη..τι εννοω εκτος απο τα βασικα τις τουαλετες που πολυ δυσκολα παω!!απο την εξυπηρετηση και τους βασικους κανονες υγειηνης ειναι ολα καπως τραγικα...
οσον αφορα για τα ποτηρια και τις κουπες δυο τρεις φορες εχω κανει παρατηρηση γιατι εχουν σημαδια ..τωρα θα μου πει καποιος, κοπελα μου γιατι πας ακομα εκει?
εε ηταν η τελευταια φορα οντως που πηγα..κανονκα πηγαινα σε μια αλλη που ηταν τυχαια και πολυ καθαρηη και ας μην ηταν σαν την αλλη ακριβως.
σημερα αντι πω να μου κανουν αλλο καφε..απλα μου ριξαν το περιεχομενο σε μια καθαρη κουπα!!
το θεμα ειναιι ειμαι περιεργη με την καθαριοτητα?που στο συγκεκριμενο θεμα δεν νομιζω να μαι και παραλογη πολυ?
γνωριζω επισης επειδη γινοντουσαν καποια δοκμαστικα οτι εχουν εναν ατομο που δεν πλενει και πολυ καλα στην κουζινα!!
εσεις θα φρικαρατε μηπως κολλαγατε κατι?οχι τπτ αλλο μου χει τυχει και 4 φορες!!ποσο να το αγνοησω!!
καλο σας βραδυ!