Σοβαρό προβλημα με τη μητερα μου
Καλησπερα σας.. Θα ηθελα να σας μιλησω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με τη μητερα μου και να ζητησω τη γνωμη σας. Αρχικα θα σας πω λιγο το ιστορικο για να μπορεσετε να καταλαβετε. Λοιπον ολα ξεκινησαν πριν μερικα χρονια οταν η μητερα μου προσβληθηκε απο καρκινο στο στηθος.. Ηταν μια πολυ δυσκολη περιοδος για ολους μας στην οικογενεια και για την ιδια κυριως. Εκανε μαστεκτομη και εκτοτε αρχισαν ολα τα προβληματα. Η συμπεριφορα της αλλαξε 360 μοιρες. Αρχισε να γινεται επιθετικη με ολους να κλεινεται στον εαυτο της και στο σπιτι να βλεπει υποτιμητικα τους παντες και πολλα αλλα.. Παρολο που εκανε πλαστικη και δεν φαινεται κατι πλεον συνεχιζει να εχει την ιδια συμπεριφορα. Τελειως αποξενωμενη απ τον πατερα μου ειχε στηριχθει μονο πανω μου για να περναει καλα. Στην αρχη την στηριζα και βγαιναμε διαρκως οι δυο μας αλλα οπως ειναι φυσιολογικο εχω κι εγω δικη μου ζωη ειμαι 23 χρονων και εχω τους δικους μου φιλους και δε μπορω να παιρνω κι εκεινη μαζι..Να σημειωσω οτι κι εγω μετα το προβλημα της απεκτησα κρισεις πανικου οποτε μ ειχε βολεψει να βγαινω μ εκεινη εξω γτ ενιωθα σιγουρα. Και οι δυο μας επισκεπτομαστε ψυχολογο με τη διαφορα οτι εγω αποφασισα να παρω χαπια και να δωσω ενα τελος σ αυτη την κατασταση και τα καταφερα ενω εκεινη αρνειται να παρει χαπια(μιας και εχει διαγνωστει με βαριας μορφης καταθλιψη) και συνεχιζει να ειναι στην ιδια φαση.. Βλεποντας οτι εγω πλεον εχω αρχιζει να ζω τη ζωη που δε ζουσα τοσα χρονια, βλεποντας οτι εχω παρει την ζωη μου στα χερια μου και εχω γινει πραγματικα αλλος ανθρωπος πρωτον με κατακρινει αντι να μου πει μπραβο παιδι μου που τα καταφερες και εισαι ευτυχισμενη και δευτερον κανει τ ακριβως αντιθετο.. Αντι να προσπαθησει να γινει καλα διαρκως γινεται χειροτερα. Κλεισμενη μεσα σ ενα σπιτι απ τον καναπε στο κρεβατι κι απ το κρεβατι στον καναπε μ εναν υπολογιστη διαρκως. Επιπλεον να προσθεσω κι ενα αλλο γεγονος που θελω να εστιασω... Ξαφνικα χωρις να εχει συμβει τιποτα αρχισε να συμπεριφερεται εχθρικα στη μια μου κολλητη.. Την εσβησε απο φιλη στο φ.β κι οταν της ζητησα το λογο γιατι το εκανε εγινε ο κακος χαμος..εκτοτε προσπαθει με καθε τροπο να μ απομακρυνει μου την κατηγορει διαρκως τη βλεπει και δε της μιλαει καν ακομα και στους γονεις της που γνωριζονται σημερα επιδεικτικα τους αγνοησε και μ εφερε σε δυσκολη θεση.. Γενικοτερα με πολλους ανθρωπους το κανει αυτο.Αλλα ειδικα οτι εχει να κανει με τη συγκεκριμενη φιλη ειναι το κοκκινο πανι.. Και πραγματικα χωρις να εχει συμβει τιποτα. Η ψυχολογος μου εχει πει οτι μαλλον ισως τη ζηλευει γιατι πηρε τη θεση της στη ζωη μου και γιατι μοιαζουν καπως πωλητρια η μια πωλητρια η αλλη αδυνατη η μια αδυνατη κι η αλλη.. Σα να την ανταγωνιζεται μεσα στο μυαλο της.. Πραγματικα δε ξερω τι να σκεφτω.Εχει εμμονη με τη συγκεκριμενη κοπελα.. Φοβαμαι μηπως δεν ειναι μονο καταθλιψη αλλα εχει και κατι αλλο.. Απ τη μια στιγμη στην αλλη αλλαζει η συμπεριφορα της.. Διαρκως ξεσπαει πανω μου για οτι της συμβαινει. Εχει καταντησει αφορητη η κατασταση μεσα στο σπιτι... αυτα ειχα να σας πω περιμενω τα σχολια σας..αν εχετε αντιμετωπισει κατι αναλογο..ευχαριστω προκαταβολικα...