Άγχος ή τίποτα χειρότερο ?
Καλησπέρα,
Είμαι νέο μέλος και το πρόβλημά μου άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα. Ένιωθα ένα κάψιμο στο δεξί μου χέρι που αργότερα μετατράπηκε σε πόνο.
Έκανα το λάθος και googlαρα τα συμπτώματα που είχα και είδα κάτι ασθένειες του τύπου MS ή ALS και φοβήθηκα πάρα πολύ και τότε εμφανίστηκε
το δεύτερο σύμπτωμα που έχω ένα πολύ ελαφρύ μούδιασμα στο δεξί μου πόδι. Αποφάσισα να πάω στον γιατρό ο οποίος μου είπε ότι απλά έχω
κουράσει το χέρι μου, πήγα και σε νευρολόγο στο ΚΑΤ ο οποίος μου είπε ότι δεν βρίσκει κάτι και ότι οι υποψίες μου για σκλήρυνση είναι αβάσιμες
λόγω ηλικίας και ότι έχω κάνει μαγνητική πριν 3 χρόνια. Εν τέλει με ρώτησε αν είμαι αγχωμένος αυτόν τον καιρό και η αλήθεια είναι πως και πριν
από αυτό με το χέρι δεν ήμουν στα καλύτερά μου αλλά ειδικά από τότε που εμφανίστηκε αυτό στο χέρι είμαι τέρμα αγχωμένος καθημερινά, δεν έχω
όρεξη να κάνω τίποτα, σκέφτομαι μόνο αυτό, ψάχνω σε forums για παρόμοια περιστατικά, γενικά δεν ζω απλά περιφέρομαι ψάχνοντας να δω τι έχω.
Υπάρχει περίπτωση το άγχος να δημιουργεί ή να " ενισχύει " κάποιο από τα συμπτώματα που περιγράφω .. ? Είχε ποτέ κανείς κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ..?