Ο αδερφος μου μπαινει στην εφηβεια
Καλησπερα, διαβαζω πολυ καιρο το φορουμ αλλα μια συζητηση που ειχα εγινε αφορμη να γινω και μελος :)
λοιπον, ο αδερφος μου μπαινει στην εφηβεια τωρα (παει πρωτη γυμνασιου, εγω τωρα τελειωνω) και δεν ξερω πως να του φερθω, τι ρολο να πρωτοπαρω για την ακριβεια.
ο πατερας δεν υπαρχει, η μητερα ειναι σε μετακαταθλιπτικο σταδιο, για την ακριβεια ειναι στον κοσμο της πλεον, εχει χασει καθε ωριμοτητα, ευθυνη και σεβασμο προς τα παιδια της και οσο να ΄ναι κι εγω εχω τους προβληματισμους μου, αλλα περα απ' αυτα τι μπορω να κανω;
τωρα ειναι 12 παει στα 13. εχει αρχισει ασχημες παρεες. δεν διαβαζει , αν κι εχω κανει αποπειρες πετυχημενες και μη, τωρα δεν ερχεται να τον διαβασω ουτε και μονος του κανει τιποτα περα απο την αντιγραφη πριν το μαθημα, μου εχει μιλησει κ ασχημα κιολας και με εχει κοροιδεψει μαλιστα για το αν διαβασε. ασχολειται πολυ με το ποδοσφαιρο, οπου πιστευω ξεσπαει στην ουσια μαυτα που αντιμετωπιζει και την αγνοια και παιζει ονλαην παιχνιδια. δεν εχει αλλες ασχολιες. του ειχα δωσει να διαβασει χαρρυ ποτερ πχ διαβασε λιγο και το παρατησε. δεν του αρεσει η ζωγραφικη οπως εμενα, εν ολιγοις δεν μπορω να ανακαλυψω καποιο αλλο ενδιαφερον του.
(!ηταν λιγο ακαταστατο το ποστ!)