Κάλησπερα παιδια!!Σας ειχα πει οτι αντιμετωπιζω προβληματα με το συζυγο μου,και γενικα οτι ο γαμος αυτος δεν με κανει ευτιχισμενη!!!
Μιλησα στον συζυγο μου και του ειπα όλα αυτα που με απασχολουν, ενιωσα οτι με καταλαβε!!Μου ειπε οτι εχεις δικιο και ισως δεν ξερω να σ'αγαπαω σωστα αλλα θα αλλαξω και μου ζητησε συγνωμη για ολα αυτες τις δυσκολες καταστάσεις που με έκανε να περασω!!!Του ειπα απο εδω και περα θελω να ειμαστε οι δυο μας, να περναμε καλα μαζι, χωρις τριτους, να κοιταξεις την ευτυχιας μας και να προσπαθησεις να με κανεις ευτιχισμενη..Εδειχνε να συμφωνει.....Μετα που του μίλησα εβλεπα οτι τα πραγματα έδειχναν καλυτερα και αυτος επισης....Το σαββατο πήγαμε να φαμε οι δυο μας, να ξεχαστουμε λιγο και να χαλαρωσουμε, το ειχα τοση αναγκη να μεινουμε ετσι οι δυο μας......Αυτος απο οτι φαινοταν, δεν ηταν καλυμμένος, ολο το βραδυ εδειχνε ανησυχος σαν βρισκοταν αλλου...Προσπαθησα να τον προσεγγισω αλλα φαινοταν οτι η παρεα μου δεν τον καλυβε.......Τον ειχαν παρει τηλ οι δικοι του, να παμε εκει που ηταν αυτοι, και τελικα σηκωθηκαμε και φυγαμε γιατι ηθελε να παει εκει, μετα που βρεθηκαμε η διαθεση εφτοιαξε ξαφνικα....Και τελικα το σαββατοκυριακο το βγαλαμε με τους δικους τους, λογικο ειναι μην χαλάσει χατίρι στην αδερφουλα του, η οποια μ'αγαπαει τοσο πολύ εφοσον αυτη τον καθοδηγει και τον κανει οτι θελει....Δεν εχω δικαιωμα να παρω τον αντρα μου να παμε μια βολτα η δυο μας μακρια απο ολους και απο ολα????Τεσπα..Πιστευα οτι θα αλλαξουν τα πραγματα, αλλα αυτος φαινεται οτι δεν προκειτε να ξεκολλησει.....Η μητερα μου λεει, συνεχεια να χωρισω, παρολο που αυτη ηταν η πρωτη που ηθελα αυτην την σχεση αλλα βλεπει τωρα ποσο λάθος έκανε...Μου λεει οτι δεν ειναι για σενα αυτος, ειναι κριμα να χαραμησεις τα νεανικα σου χρονια και τα προσοντα σου με αυτον τον ανθρωπο και να μενεις σε εκεινό το απομονωμένο μερος, χωρις να εχεις ελευθερη ζωη.....Ο αντρας μου το εχει υποψιαστει, οτι μπορει να φυγω, και τις τελευταιες μερες, περα απο το προβλημα οτι δεν μπορει να ξεκολλησει απο τους δικους του, φαιρεται εντελως διαφορετικα...Μου λεει ομορφα λόγια που σπανια μου έλεγε,με κολακεύει,και γενικά δειχνει ενας άλλος ανθρωπος μεχρι και η μητερα μου εχει ξαφνιαστει με την συμπεριφορα του δεν τον εχει ξαναδει ετσι..γιατι γενικα τα τελευταια χρονια δεν εδειχνε και την καλυτερη συμπεριφορα..Και εγω επειδη ειμαι πολυ ευαλωτη, ολα αυτα με ρίξανε......Αλλα η μητερα μου λεει, μην πεφτεις θα κανει τον καλο για μερικς μερες μετα παλι τα ίδια..Δεν προκειτε να αλλάξει, μολις κανετε παιδι γιατι μετα ειναι πολυ δυσκολο να φυγω θα γινει πολυ χειροτερος απο οτι ειναι γιατι θα σε εχει σιγουρη...Δεν ξερω τι να κανω???Ειμαι πολυ μπερδεμενη τωρα..........Απο την μια λεω να φυγω και απο την αλλη σκεφτομαι οτι πραγματι μπορει να άλλαξε??Μπορει πραγματι ενας ανθρωπος να άλλαξει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα??