Γιατί φέρεται έτσι και τι μπορω να κάνω εγώ?
Καλησπέρα σας. Αποφάσισα να γράψω ξανα εδω γιατι οι συμβουλες σας είναι πάντα χρήσιμες και βοηθανε πολυ.Τον τελευταιο μήνα επικοινωνω μ ένα παιδί, εχουμε βγει 2 φορες αρχικα ήταν ολα καλα ταιριάζαμε, φάνηκε οτι θα ήμασταν μαζί, περασαμε πολυ ομορφα οταν συναντηθηκαμε.Μετα ομως απομακρύνθηκε και δεν ξαναβρεθήκαμε, επαιρνε ομως πρωτοβουλια και ελεγε να βρεθουμε αλλα στο τελος την επαιρνε πισω ολο κατι προέκυπτε.Απο τις συναντησεις μας καταλαβα οτι ναι μεν του άρεσα αλλα ισως οχι τοσο για να κανει κατι παραπανω,καταλαβα επισης οτι ηθελε πιο πολυ σεξ(με μας δεν προχωρησε τοσο). Ξεχασα να αναφερω οτι εγω ειμαι 26 και αυτος 29 κ άνεργος προς το παρον-εγω ευτυχως εχω δουλεια.Το θεμα μου ειναι οτι εμενα μ'αρεσει αν και εχω ξενερωσει λιγο με την συμπεριφορα του που ειναι μια κρύο μια ζέστη μια με κυνηγα και μια χανεται, με αποφεύγει.Εγω δεν του στέλνω μόνη μου παρα σπάνια του τα εχωσα και μια μερα επειδη παλι το ακυρωσε, του ξεκαθαρισα οτι δεν θα ειμαι διαθεσιμη μονο οποτε θελει εκεινος. Μήπως με βλεπει σαν το παιχνιδάκι του, οτι ειμαι καλη για να περνα την ωρα?Υπο αλλες συνθηκες θα τον ειχα ΄στείλει' και δεν θα ασχολιομουν αλλα νιωθω οτι παρα την συμπεριφορα του ειναι καλο ατομο και επισης μου ξυπνα συναισθηματα που νομιζα οτι δεν είχα εδώ και πολυ καιρό. Όταν είμαι μαζι του ειμαι διαφορετική, πιο ζωντανή, 'ελεύθερη' κατα καποιο τροπο. Και το θεμα μου τωρα ειναι οτι μονος του μου ειπε να βρεθουμε αυριο το απογευμα αλλα σημερα ενω εστειλε παλι μονος του και αναφερθηκε στο αυριανο με ρωτησε αν εγω εχω χρονο να τον δω και οταν τον ρωτησα αντιστοιχα ειπε οτι θα μου πει αύριο. Γιατι φερεται ετσι?Θελει να με κανει να τρεχω και τελικα να μην βρισκομαστε ποτε?Θελει απλα την επιβεβαιωση?Ενιωσα οτι του αρεσα οταν βρεθηκαμε και τις 2 φορες. Τωρα ομως δεν ξερω πως να φερομαι. Να σταματησω να ασχολουμαι και αν μου στειλει να αδιαφορησω?Να του πω πως αισθανομαι?- ειναι ωραιο παιδι και ισως εχει μαθει να τον αντιμετωπιζουν σαν τον ωραιο αλλα εγω δεν μενω μονο εκει, δεν προσεχω τοσο την εμφανιση του, με τραβηξε και το βλεμμα του, και οτι εχουμε κοινα- Να του τα πω ολα αυτα ή όχι?Η να του στειλω παιχνιδιαρικο τελεσιγραφο- η ερχεσαι και δεν θα χασεις η δεν ερχεσαι και θα με χασεις- .Θα ηθελα την γνώμη σας, please. Ευχαριστω!