ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ? ΤΙ ΑΚΡΕΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?
Γεια σας παλι ,μετα απο τοσο καιρο.
Ειχα πολυ καιρο να γραψω γιατι δεν ηθελα να ακουσω κατι που δεν θα μου αρεσει.Τελος παντων ειχα ανεβασει αλλα δυο θεματακια για το θεμα της διατροφης μου πριν απο 2 μιση μηνες περιπου.Λοιπον η διατροφολογος μου , μου ειχε πει πως τα κιλα μου ειναι φυσιολογικα οτι εχω παρα πολυ καλη μυικη μαζα κτλ.. (πριν απο 4 μηνες περιπου αυτο). Απο παντα ομως ειχα θεμα με την εικονα μου και κυριως μετα που μπηκα στο γυμνασιο .Παντα με θεωρουσαν λιγο πιο ''χοντρουλα '' απο τους αλλους.Υπηρχαν στιγμες ακραιας αντιμετωπισης, διαιτες ανεξελεγκτες , εμετοι,αφαγια. Μπηκα προσφατα και διαβαζα για την βουλιμια επειδη μου το ανεφερε καποια φιλη μου . Εγω τους τελευταιους 3 μηνες κανω εμετους πολυ συχνα με υπερφαγικα επεισοδια. Γενικα υπαρχει μια κατασταση πολυ χαλια να κλαιω συνεχεια, συνεχως ψαχνω για Διαιτητικα κολπα, ολη την ωρα σκευτομαι το βαρος μου ,απλα δεν αντεχω. Η κολλητη μου ,το μονο ατομο που γνωριζε τι εγινε με αυτο μ ου ειπε να το ψαξω λιγο καλυτερα, αλλα δεν βγαζω ακρη.Αυτο ειναι η βουλιμια? υπαρχει καποια διαγνωση? καποιος που ξερει αν μπορει να με βοηθησει...