Originally Posted by
zouzounitsaaa
Καλησπέρα αγαπημένοι/ες,θέλω να μοιραστώ το πρόβλημά μου γιατί πνίγομαι.Απο τα 15 μου ως τα 22 περίπου ταλαιπωρήθηκα απο αγοραφοφία,διαταραχή πανικού,διαταραχή άγχους σε τραγικές καταστάσεις και έγραφα και παλιά στο forum.Με την κατάλληλη αγωγή πίστευα το είχα ξεπεράσει στο 90% ώστε να έχω μια φυσιολογική ζωή,να βγαίνω,να δουλεύω κτλ.3 χρόνια λοιπόν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα κ κανονική ζωή.Πρίν λίγο καιρό , το εντοπίζω στους 3 μήνες άρχισα να έχω ένα ήπιο άγχος.Επίσης δημιούργησα μία σχέση και τονίζω πως η συμπεριφορά μου μεσα σ'αυτή τη σχέση είναι πολύ περίεργη λόγω αφόρητης ζήλειας που νιώθω χωρίς λόγο!Σε αυτούς τους 3 μήνες αραιά και που ένιωθα κάποια έντονα σημάδια πανικού(στο μετρό,σε πολύ κόσμο κτλ) αλλά τα διαχειριζόμουν ως ένα βαθμό.Σήμερα όμως τρελάθηκα.Πήγα για μια συνέντευξη για ένα σεμινάριο και στο λεωφορείο κόντεψα να πεθάνω.Ταχυκαρδία,έξαψη μούδιασμα,ήμουν σίγουρη θα μείνω απο καρδιά.Και ενώ τα έχω ζήσει όλα αυτά στο πετσί μου για χρόνια και ήξερα πως δεν σκέφτομαι λογικά ΔΕΝ μπορούσα να το διαχειριστώ.Το λέω και τρελαίνομαι.Πώς με τόση εμπειρία στις κρίσεις δεν μπορούσα να το παλέψω;;;Στο λεωφορείο λοιπόν παραλίγο να γίνω περύγελος απο τα ουφ! ,τα Παναγία μου! , που έκανα αέρα,που δεν έμενα ακίνητη.Και στο πήγαινε κ στο έλα στη διαδρομή τα ίδια.Και τώρα αρχίζει ένας φαύλος κύκλος.Αύριο ξεκινάω το σεμινάριο πρωί και σκέφτομαι αν δεν με πάρει ο ύπνος το βράδυ;αν είμαι εξαντλημένη το πρωί;θα μπω στο λεωφορείο να πάω και θα με πιάσει το ίδιο!!τι θα κάνω;είμαι σίγουρη όλο το βράδυ θα μείνω ξύπνια,θα χτυπάει η καρδιά μου στο φουλ,το πρωί θα 'μαι σκατά,δεν θα θέλω να πάω,στις συγκοινωνίες θα μείνω απο τη ταχυκαρδία κτλ.Γιατί;γιατί πάλι;;;Θα τρελαθώ!