Καλησπερα σε ολους
γραφω πρωτη φορα στο φορουμ σας ελπιζοντας να με βοηθησετε σε αυτο που με απασχολει
Στην αρχη σκεφτικα να γενικευσω το θεμα μου αλλα νομιζω πως αν εξηγησω ακριβως την κατασταση θα μπορουσατε πιο ευκολα κ πιο στοχευμα να μου πειτε τη γνωμη σας
λοιπον
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γινω δοτης μυελου των οστων..αυριο κιολας θα παω για μια συζητηση βεβαια μονο στο νοσοκομειο
επειδη προκειται για μια σοβαρη υποθεση-αποφαση και για εμενα (χειρουργεια κτλ) αλλα πολυ περισσοτερο για την οικογενεια που ΙΣΩΣ Θεου θελοντως "με χρειαστει" αν τελικα το κανω και δε θελω αν τυχει κατι τετοιο να κανω πισω τελεταια στιγμη καθομουν κ σκεφτομουν-προβληματιζομουν για διαφορα
θελω λοιπον την αποψη σας για το εξης...
Εχετε σκεφτει πως 8α μπορουσε να δοθει μια βοηθεια απο εγωισμο?τι εννοω...εγω "υποτιθεται" και ετσι νιωθω (εκ του ασφαλους βεβαια) πως ειμαι σιγουρη γι αυτο που θελω..υπαρχει περιπτωση να γινεται ομως λογο εγωισμου?Να το κανεισ δλδ περισσοτερο για να γεμισεις δικα σου κενα..να νιωσεις ομορφα,να νιωσεις σημαντικος και οχι τοσο γιατι "σε πηρε" ο πονος για το συνανθρωπο?
Να ξαναπω οτι ΔΕΝ αισθανομαι ετσι...νομιζω πως ειλκρινα θα ηθελα μεσα απο τη καρδια μου να βοηθησω καποιον..αλλα αν τελικα δεν ειναι ετσι?Αν ενω τα συναισθηματα μου τωρα ειναι τετοια αλλα οταν κ αν ερθει η ωρα κανω πισω?
Να τονισω επισης πως δεν ανοιξα το ποστ για να με κατευθεινετε ως προς την αποφαση που στο τελος θα παρω..αυτο γνωριζω πολυ καλα πως ειναι θεμα μονο δικο μου..θα ηθελα τη γνωμη σας στο ψυχολογικο κομματι..πως μπορει καποιος να γνωριζει αν τελικα ειναι θεμα "προσωπικης αναγκης" η οχι...θα μου πειτε ειτε ετσι ειτε αλλιως η βοηθεια ειναι βοηθεια και αυτο δεν αλλαζει...σε καποια αλλη περιπτωση οντως ισχυει αυτο αλλα στη συγκεκρυμμενη περιπτωση νομιζω παιζει ρολο το γιατι θες να το κανεις
Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να παρω μερος σε ολο αυτο και οταν με χρειαστουν να μην ειμαι εκει
ελπιζω να μπορεσα να σας δωσω να καταλαβετε το τι σκεφτομαι-αισθανομαι κ γιατι προβληματιζομαι...(δεν ειμαι ιδιαιτερα καλη στο γραπτο λογο)περιμενω τις απαντησεις σας ευχαριστω εκ των προτερων