βοήθεια, πείτε μου τι έχω.....
γεια σας, σας γράφω γιατί είμαι θορυβημένος τώρα τελέυταία από κάτι συμπτώματα (?) που μου χουν παρουσιαστεί. στην αρχή πριν απο κανά μήνα είχα συνέχεια μουδιάσματα και όταν ξάπλωνα και ηρεμούσα ένιωθα να με ρουφάει το ντιβάνι. αυτό γινόταν το πολύ για ένα λεπτό και μετά όταν άνοιγα τα μάτια εξαφανίζονταν. γενικά επίσης με ενοχλούσε πολύ ο θόρυβος και γενικά ήμουν νευρικός...
πήγα σε νευρολόγο και μου πε ότι έχω σωματοποιημένο άγχος και μου έσωσε dogmatyl.
όλα καλά και εγώ ηρέμησα λίγο μέχρι που πρίν από λίγες μέρες μου φαίνεται ότι ακούω ήχους (όχι φωνές ή κάτι τέτοιο, ήχους παρόμοιους με αυτούς που λέμε ότι είναι η ιδέα μας, απλά εμένα μου συμβαίνει συνέχεια και βλέπω πράματα ή καλύτερα παραβλέπω ). δηλαδή για να καταλάβετε βλέπω στην νύχτα ένα μηχανάκι και προς στιγμήν το περνάω για σκυμμένο άνθρωπο ότι όμως εστίάζω καλύτερα βλέπω ότι είναι μηχανάκι. απλά αυτό μου συμβαίνει συνέχεια τώρα τελευταία και σε συνδυασμο με αυτά που παραακούω φοβάμαι μή΄πως αυτό είναι το στάδιο για κάτι χειρότερο (να φαντάζομαι φωνές κτλ ).
σας παρακαλώ βοηθείστε με....