Originally Posted by
tsini
Δεν είναι και απλό να το περιγράψω.. Γενικά έχω μεγαλώσει μάλλον με το άγχος, που το βρίσκω μπροστά μου παντού.. Είμαι 25, τέλειωσα πριν ένα χρόνο τη σχολή μου και τώρα κάνω πρακτική άσκηση. Τα φοιτητικά μου χρόνια δεν τα απόλαυσα καν, ήμουν άτομο πολύ κλειστό και είχα απομονωθεί αρκετά και από το 3ο έτος ακόμα της φοίτησης βρέθηκα με έντονο άγχος για τα πάντα (προσωπικά θέματα, αλλά και μαθήματα), ενώ πέρασα κι ένα διάστημα ενός έτους περίπου, που ο ψυχολόγος- τον οποίο πολύ αργότερα επισκέφθηκα, χαρακτήρισε ως καταθλιπτικό ακούγοντας τις περιγραφές μου. Φίλους είχα πάντα ελάχιστους, κοπέλα δεν είχα ποτέ και πλέον με την άσκηση που κάνω (σε δικηγορικό γραφείο) νιώθω την καθημερινότητά μου να στενεύει ακόμα περισσότερο.. Ενώ παράλληλα και η ίδια η δουλειά - σαν αντικείμενο - δε μου φαίνεται σχεδόν καθόλου ελκυστική.. Όπως καταλαβαίνετε, είναι κάπως πολλά που με απασχολούν (κοινωνικά και επαγγελματικά μαζί).. Παρότι έχω περάσει πάρα πολλή πίεση εδώ και 7 χρόνια με όλα αυτά η διαταραχή του ύπνου είναι κάτι καινούργιο, που νιώθω να κάνει τη ζωή μου ποιοτικά πολύ χειρότερη, αν και με τη βοήθεια του ψυχολόγου μου έχω νιώσει να κάνω κάποιες - μικρές έστω - αλλαγές προς το καλύτερο συνολικά στη ζωή μου και στον τρόπο που σκέπτομαι