Η μικρη ξαδερφη μου το περιβαλλον της κ τα μαθηματα
Καλησπερα σας παιδια!Ειμαι 27 ετων κ εχω μια εφηβη ξαδερφη στα 16 Α λυκειου με την οποια ειμαστε αρκετα δεμενες κ βγαινουμε κ μαζι σαβκυριακο κιολας,Η μικρη δυστυχως μεγαλωνει σε πολυ ασχημο περιβαλλον η θεια μου μαλωνει μαζι με τον αντρα της κ ο αδερφος της ειναι αυτιστικος κ δεν επικοινωνει η θεια μου ασχολειται κυριως με τον μικρο που ειναι αρρωστος κ οταν διαβαζει με την μικρη την μαλωνει κ την βριζει για να εκτονωνει τα νευρα της,Η μικρη εχει αναπτυξει τρομερο αγχος για τα μαθηματα ειναι πολυ μελετηρο παιδι κ η θεια μου την εκανε αρρωστημενα αγχωδη με βαθμους σχολειο κ τετοια,Οταν με βλεπει μου μιλαει ασταματητα μονο για τα μαθηματα κ εχει τρελο αγχος με τις πανελληνιες που θα δωσει σε δυο χρονια κ με το πανεπιστημιο κ με ρωταει ασταματητα τα ιδια πραγματα κ αν θα τα καταφερει,Επισης οταν βγαινουμε για λιγο την πιανει αγχος να επιστρεψουμε σπιτι για να προλαβει να διαβασει κ δεν θελει ουτε να πλυθει ουτε να διασκεδασει οταν σκεφτει οτι ειναι στην μεση το διαβασμα,Επειδη το περιβαλλον της δεν ειναι καλο ειναι ηρεμοτερη οταν ειμαστε μαζι ομως λιγα πραγματα εχω καταφερει για να την κανω να ηρεμησει,Εκτος απο ολα αυτα οταν παιζει ενα παιχνιδι στον υπολογιστη δεν ανεχεται να χανει κ γενικα δεν εχει μαθει κ το θεωρει τρομερο,Προτεινα να την παμε σε ειδικο ομως δυστυχως δεν υπαρχουν λεφτα κ δεν γνωριζω πως πρεπει να της φερομαι για να ηρεμησει καπως