Originally Posted by
μυσπ
Καλησπερα σου κ παλι!Προφανως εννοεις αυτοτραυματιζεται η κοπελα σου κ οντως ειναι δυσκολο το προβλημα σας,επειδη μου ειπες οτι επαθε κατι τραυματικο οπως εγω που με βοηθανε το αγορι μου πνευματικος κ ειδικος πιστευω οτι κατα μεγαλο ποσοστο τουλαχιστον ευθυνεται αυτο που επαθε,Πιστευω δεν αγαπαει τον εαυτο της κ τον κατηγορει για ο,τι επαθε κ εκδηλωνεται ετσι ισως νιωθει τυψεις για ο,τι επαθε,Προσωπικη πειρα δεν εχω να σου κανω διαγνωση εγω αντιδραω ομοια με την κοπελα σου πολλες φορες ομως στο συγκεκριμενο θεμα δεν ταυτιζομαστε,Ισως επειδη δεν επισκεφτηκε ποτε ειδικο η πνευματικο την κανει να αντιδραει πολυ πιο ακραια απο εμενα,Η μονη περιπτωση που γνωριζω ειναι μιας φιλης της μητερας μου που ειναι εντονα αρρωστοφοβικη λεει οτι ποναει παντου κ επιτιθεται κ γρατζουναει τον συζυγο της δυστυχως ειναι μεγαλη γυναικα κ ποτε δεν ειχε ουσιαστικη βοηθεια απο ειδικο η κοπελα σου ομως ειναι μικρη κ μαλλον δεν ειναι αργα,Οπωσδηποτε το πρωτο βημα ειναι να παραδεχτει οτι εχει προβλημα ετσι κ δεν το κανει δεν γινεται κατι,Προσπαθησε να της μιλησεις πλαγιως φερνοντας της καποιο παραδειγμα που ακουσες οπως της γυναικας που σου λεω που δεν την αφορα αμεσα κ ισως με τα πολλα την πεισεις να δει πνευματικο η ειδικο,Επισης επειδη εγω δεν ειμαι ειδικη θα συνιστουσα να απευθυνθεις μονος σου σε καποιον ειδικο η ακομα καλυτερα πνευματικο κ να τον ρωτησεις πως πρεπει να της φερεσαι κ με ποιον τροπο θα την πεισεις να πατε μαζι