Νιώθω τοσο ένοχη απέναντη του .....
Καλησπέρα , θέλω να σας εξωμολογηθω τα όσα εχω ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια γνωρίζοντας έναν άνθρωπο σε κάποιο χώρο που ίσως δεν θα έπρεπε.
Θέλω με την βοήθεια σας να σας πω όλα αυτα που έχουν συμβεί , αλλα θα σας κρύψω συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις γιατι δεν θέλω να διασυρθω εγω και ο άνθρωπος που εχω γνωρίσει.
Ξεκινώντας θέλω να σας ζητήσω να είστε αληθινοί και ρεαλιστικοί στις θέσεις σας και αυτο γιατι ειναι εύκολο να σχολιάζουμε να λέμε αλλα πρέπει να φανταστούμε και την θέση του αλλού , την πραγματικότητα δηλαδή που πολλές φορες δεν μπορούμε να αλλάξουμε.
Θεώρηστε οτι εγω δεν ειμαι περήφανη για αυτο που ειμαι, αλλα δεν μπορω να το αλλάξω απο την μια στιγμη στην άλλη, δεν ειμαι κακός ανθρωπος αλλα οι καταστάσεις με μπερδεύουν με κάνουν να μην ξερω τι θέλω.
Πριν τρία χρόνια η ζωη έφερε μπροστά μου έναν ανθρωπο που ξεχωρισα απο την πρώτη στιγμη για το ήθος του την απλότητα του την καλοσύνη του.
Λιγο καιρό μετα , έλεγα μεσα μου πως αυτός ο ανθρωπος θέλω να γίνει ο άντρας μου και σιγά σιγά αν και ηταν βράχος απέναντη μου γιατι ετσι έπρεπε , άρχισε να ανοίγει την καρδια του και να μου δείχνει οτι εγω ειμαι μεσα σε αυτή.
Του είπα πως τον εχω ερωτευτεί σχεδόν βρίζοντας τον και του είπα πως εγω δεν του άξιζω δεν μπορω να τον κανω ευτυχισμένο , πως τον αγαπω αλλα δεν κανω εγω για αυτόν.
Ο ανθρωπος αυτός ομως δεν έφυγε , αν και ήξερε τι ήμουν ποια ήμουν, έμεινε εκεί δίπλα μου μέχρι τωρα , του εχω κατάστρεψει την ζωη , αυτός ομως ειναι εκει καθε στιγμη , τον ποναω σχεδόν καθε μερα με καθε τροπο , αυτός εκει δίπλα μου.
Υπήρξε μια στιγμη που του ζητούσα την βοηθεια του , ο κίνδυνος ηταν δίπλα μου , έφερε τον κοσμο ανάποδα και με βοήθησε χωρις να σκέφτεται πως καταστρέφει την ζωη του τις σχέσεις του με τους δικούς του ανθρώπους.
Εχει κανει για μένα πράγματα που κανεις δεν ξέρει , ούτε οι δικοί μου και εγω τον ταπεινωνω ξανα και ξανα.
Ξερω ποσο λάθος ειμαι , τρελενομαι πιέζομαι φοβάμαι και αυτός τα πληρώνει όλα .
Ειναι τόσα πολλα αυτα που έχουν συμβεί και θα συμβούν , αυτός ειναι εκει και θα ειναι το ξερω , οτι και να του κανω.
Οταν σαν γυναικα με όλα τα προβλήματα που εχω ξεσπαω πάνω του αυτός τα δέχεται, δεν αντίμηλαει , το στομα του μονο γλυκές κουβέντες.
Τον εχω βάλει μεσα στην κόλαση που ζω που κανεις μα κανεις δεν θα με ακολουθούσε και αυτός δεν φοβήθηκε ούτε μια φορά , εκει δίπλα μου να με στηρίζει και ας ξέρει πως οι ανάσα του τελειώνει.
Ξερω πως στην ζωη δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο ανθρωπο , να τον χτυπάς και αυτός να σε αγκαλιάζει , να τον πονας και αυτός να μην φεύγει.
Του εχω πει πως ο θεός τον έστειλε για να με σώσει , τον εχω πει Αγγελο και ειναι , αλλα εγω ειμαι ενα τέρας και το ξερω και δεν του άξιζω.
Ειναι μεγάλη η ιστορία μου και θα προσπαθήσω να σας την πω ,γιατι δεν ξερω , δεν εχω κανέναν να μιλήσω , οι δικοί μου οι φίλοι μου δεν ξέρουν , αν μάθουν δεν θα με αναγνωρίζουν δεν θα με θέλουν πια .