Kαλησπερα...Σκεφτηκα να ανοιξω το θεμα για κατι που με προβληματιζει τον τελευταιο καιρο.
Παει καιρος απο την τελευταια μου σχεση.Ολο αυτο το διαστημα περναω καλα με τους φιλους μου την σχολη μου και τα χομπι μου.Κανω πραγματα για μενα και το ευχαριστιεμαι.Ομως τον τελευταιο καιρο θελω να βρω μια κοπελα.Οχι για την συναισθηματικη μου ικανοποιηση αλλα για την σεξουαλικη μου.Το ξερω ακουγεται εγωιστικο αλλα ειναι η αληθεια.Δεν πιστευω πως μια σοβαρη σχεση σε αυτην την ηλικια μπορει να μου δωσει περισσοτερα θετικα απο οτι αρνητικα.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να γνωρισω νεες κοπελες.Πλεον δεν γνωριζεις κοπελες στα μπαρ και στις καφετεριες.Ισως σε καποια κλαμπ,αλλα δεν πηγαινω συχνα γιατι και δεν ειναι του γουστου μου και δεν εχω φιλους που τους αρεσει να πηγαινουν.Στην σχολη δεν υπαρχει καποιο φλερτ και ουτε φαινεται να μπορει να υπαρξει στο μελλον.Το ιδιο ισχυει και για το κοινωνικο μου περιβαλλον.Δεν υπαρχει προς το παρον καποια φιλη φιλης.Και να υπηρχε μου φαινεται ακυρο να πω γνωρισε μου την φιλη σου.Σαν προξενιο δεν μου αρεσει.
Τοσο καιρο δεν με απασχολουσε αυτο το θεμα γιατι περναω καλα.Ενας φιλος μου ειπε οτι αυτα τα πραγματα δεν τυχαινουν και πρεπει να τα κυνηγησεις.
Ποια ειναι η γνωμη σας;