Originally Posted by
platanos86
καλημερα σε ολους. ειναι η μονη προταση που μπορω να πω με σιγουρια. εδω και αρκετο καρο ειμαι πνιγμενος απο το πελαγος των προβληματων μου που εχουν συσορευτει εδω και παρα πολλα χρονια. Ονομαζομαι θοδωρης. ειμαι 27 ετων και οσοι με γνωριζουν με χαρακτηριζουν σαν την ψυχη της παρεας και τον ανθρωπο που βοηθαει τους αλλους. δεν ξερω τι να πρωτοπω δεν ξερω αν θα μπορεσω να εκφρασω με σαφεινια αυτα που εχω μεσα στο κεφαλι μου. θα προσπαθησω ομως. ξερω πως παρα πολλα ατομα περναν τον γολγοθα τους και δεν θα το παιξω ηρωας και μοναχικος καβαλαρης.
ειμαι υιοθετημενος και οι 2 θετοι μου γονεις ειναι μεγαλοι σε ηλικια. εχουν παρα πολλα προβληματα υγειας (καρδια,εγκεφαλικο,νοσος αδαμαντιαδη κλπ κλπ κλπ) και λογω βεβαρημενης καταστασης δεν μπορουν να βοηθησουν και επελεξαν να με απομακρυνουν απο το σπιτι . ειμαι ανεργος και εδω και λιγο καιρο συζω με μια κοπελα. τα προβληματα που υπαρχουν ειναι πραγματικα και πολυ μεγαλα. δεν υπαρχουν εσοδα απο πουθενα. νιωθω πως εχω χασει την μπαλα σε ολα τα πεδια και δεν μπορω να ανταπεξελθω που-θε-να. ειμαι μονος. αδυναμος και ταλαιπωρημενος οσο ποτε. ερχονται φοβερες σκεψεις στο μυαλο μου αρκετα συχνα. κλαιω και νομιζω πως θα τρελαθω. μερικες φορες ευχομαι να τρελαθω γιατι δεν ειμαι ικανος να δωσω τελος στη ζωη μου. το ειχα προσπαθησει παλαιοτερα αλλα εμεινα στη σκεψη. δεν ξερω τιποτα πλεον. απλα υπαρχω και ζω αναμεσα σας χωρις λογο και αιτια. απορω και εγω με τον εαυτο μου πως καταντησα ετσι. αλλα ειναι γεγονος και πλεον θελω απεγνοσμενα βοηθεια. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!