καλησπέρα σε όλους. σας παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια και την γνώμη σας. στο παρελθόν έχω κάνει θεραπεία με seropram και xanax λόγω άγχους το οποίο μου προκαλούσε και κρίσεις πανικού. είχα καταλήξει σε τέτοια κατάσταση γιατί ποτέ δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου και έκανα τα πάντα για να ικανοποιώ τους άλλους. επίσης έχασα τον πατέρα μου 2 χρόνια πριν αρχίσουν τα συμπτώματα και ήταν κάτι που με τάραξε. όταν πέρασαν 2-3 χρόνια θεραπείας και τα συμπτώματα είχαν σταματήσει ο γιατρός μου είπε να αρχίσω διαδικασία διακοπής. για κάποια χρόνια ήμουν καλά. μετά πάλι τα ίδια. για να μην σας τα πολυλογώ και σας κουράζω απο το 1999 μέχρι το 2005 το άγχος χτυπούσε και τα συμπτώματα εκεί. και άντε πάλι θεραπεία. απο το 2005 εως το 2009 κάπως ηρέμησαν τα πράγματα και διαχειριζόμουν το άγχος.τον απρίλιο του 2009 όμως η διάθεση μου είχε πιάσει πάτο(επαγγελματικά και προσωπικά χάλια) οπότε άντε πάλι θεραπεία με seropram χωρίς αγχολυτικό αυτήν την φορά. μέχρι τον ιούλιο του 2012 τα έπαιρνα και όλα ήταν καλα. τα σταμάτησα και πραγματικά απο το καλοκαίρι ήμουν πολύ καλά. απο το τέλος όμως του φεβρουαρίου έχω ζοριστεί πολύ. κάτι η ανεργία κάτι και μια διαδικασία σε οικογενειακό περιβάλλον που έπρεπε να γίνει και μου προκάλεσε σοκ,νιώθω συνέχειά αγχος. ειδικά το πρωί με το που ξυπνάω χτυπάει κατευθείαν. το στομάχι μου είναι στα κακά του χάλια και οταν ρώτησα την γιατρό μου τι να κάνω εκείνη μου είπε να ξαναρχίσω τα seropram. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ.δηλαδή για όλα τα χρόνια της ζωής μου όταν θα συμβαίνει κατι και θα ταράζομαι ή θα αγχώνομαι θα πρέπει να παίρνω τα αντικαταθλιπτικά?????? είμαι αγχωμένη δεν έχω διάθεση να βγω παρά μόνο για να περπατήσω(αυτο με βοηθά) δεν έχω ορεξη να πάω σε καφετέρια η κλαμπ(πράγματα που έκανα τόσο καιρό) και νιώθω σαν μια θηλιά γύρω απο το λαιμό μου και δεν ξέρω τι να κάνω. σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.