Καλησπέρα παιδιά..!!!Ήρθε η ώρα να μη σας μιλήσω για κατάθλιψη γιατί νομίζω πως 2 μηνες τώρα που ασχολήθηκα και μίλησα για το πρόβλημα,το πολέμησα και δεν είμαι απλώς καλά.Είμαι τέλεια...Δε με απασχολει τίποτα πλέον πάνω στην καταθλιψη και σας ευχαριστώ για τις συζητήσεις που είχαμε πανω σε αυτό το θέμα.Για μένα έχει λήξει ... :) Εφόσον είμαστε ωραία παρέα εδώ,με άτομα εξυπνα και όρεξη για βοήθεια,θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Κατά κάποιο τρόπο,δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι (για πάνω από 2 ωρες) αν δεν βεβαιωθώ ότι όλα είναι κλειστά.Βρύσες,κουζίνα,τv,pc. ..και γενικά όλα....Αλλά περισσότερο με απασχολούν αυτά που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στο σπίτι.Για παράδειγμα η φωτιά...Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι αν εχω καπνίσει έστω κι ένα τσιγάρο 10 λεπτά πριν και για κανένα λογο δεν μπορώ να αφήσω τσιγάρα στο τασάκι.Είτε τα κάπνισα 10 λεπτα πριν,ειτε 3 ωρες πριν.Επίσης αν έχω αναψει κερί δεν υπάρχει περίπτωση να μην κανω το ίδιο μέχρι να βεβαιωθώ ότι εχει περασει καποια ώρα και δεν έχει γίνει τίποτα.Έχει τυχει να φευγω για ταξίδι και μολις κοντεύω να βγω από την πόλη,να γυρναω πίσω να δω αν είναι όλα ενταξει...Τι μπορεί να φταίει?Αν ρωτήσει καποιος αν εγινε κατι και φοβάμαι τη φωτιά...ναι όταν ήμουν στο δημοτικό είχε πάρει φωτιά η κουζίνα στο πατρικό μου.Αλλά αυτό μου έμφανίστηκε πολύ αργότερα(τωρα ειμαι 27 αλλα δεν μπορώ να πω με σιγουρια ποτε εμφανιστηκε,νομιζω πως 2 με 3 χρονια πριν).Δε νιώθω ότι φοβάμαι τη φώτιά,νιώθω απλά ότι δε θελω να συμβεί.....Ευχαριστώ και πάλι ...