-
Κοστος φαρμακων....
Παιρνω abilify των 30 και πρεπει πλεον να πληρωσω συμμετοχη 55,50 οντας ανεργος.
Χμμμμμμ , δεν μου αρεσει καθολου γιατι δεν εχω χρημα, αλλα το παιρνω τοσα χρονια δεν μπορω να αλλαξω στα καλα καθουμενα να παω σε αλλο φαρμακο.
Δεν υπαρχουν και γενοσημα για αυτο το φαρμακο ή υπαρχουν?
Θα ρωτησω το γιατρο μου πως θα κινηθω.
Ανοιξα αυτο το θεμα κυριως για ενημερωτικο σκοπο και μηπως εχει κανεις καμμια πληροφορια χρησιμη.
-
ασχημα νεα αυτα κεεπ.ολοι πρεπει να πληρονουμε το αμπιλιφαυ και εγω που εχω του δημοσιου?γενοσημα δεν εχει.
-
Είναι από τα ακριβά της κατηγορίας του. Να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Δεν ανήκεις σε κατηγορία ασθενών που παίρνουν δωρεάν τέτοιου είδους φάρμακα?
-
εδώ λέει πως δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν γενοσημα ακόμη....
http://www.healthview.gr/%CE%B5%CF%8...%CE%BF-abilify
-
αν εχεις βιβλιαριο της προνοιας παιρνεις τα φαρμακα απο το νοσοκομειο δωρεαν...τωρα το κακο ειναι πως αυτοι εχουν συχνα ελλειψεις κ μπορεις να βρεθεις χωρις φαρμακα...μπανανια λεμε
-
Giati prepi na plirosis den katalaua afou den exi antigrafo k einai 0 i simetoxi
-
παιρνω και εγω abilify και ο γιατρος μου προτεινε να το αλλαξω σε invega το οποιο δεν εχει συμετοχη.
δεν ξερω αν μπορεις να κανεις το ιδιο μιας και το invega το ιδιο πανω κατω ειναι
-
Εγώ με το ΙΚΑ δεν πληρώνω τίποτα ούτε καν συμμετοχή αν εξαιρέσεις ότι η κανονική τιμή του abilify είναι εκατόν δέκα τέσσερα και πενήντα εννέα, άλλαξε τώρα πρέπει να πληρώνουμε συμμετοχή; Εγώ παίρνω των δέκα mg.
-
εχω και εγω την ιδια απορια!
γιατι πληρωνεις για τα αντιψυχωσικα;
εμενα μου δινουν 0% συμμετοχη αλλα πληρωνω για το ντεπακιν και το συμπαλτα ενα 25% δυστυχως!
-
Πρωτα δεν πληρωνα τιποτα , τωρα αλλαξε η νομοθεσια και πρεπει να πληρωσω συμμετοχη , εσεις ακομα δεν πληρωνεται?
-
οχι εγω για τα αντιψυχωσικα δεν πληρωσα τιποτα για τον απριλιο!
τι ασφαλεια εχεις;
-
Μίλησα με φίλο φαρμακοποιό πριν λίγο και μου είπε πως με τον νέο νόμο η συμμετοχή είναι 55€ ή καλύτερα η διαφορά της λιανικής από την ασφαλιστική τιμή που την επιβαρύνεται ο ασφαλισμένος.
-
keep και οποιοσδηποτε αλλος ξερει ποτε θα σταματησει η συμμετοχη των 55 ευρω στο αμπιλιφαυ ας μας ενημερωσει.αυτο το μηνα παλι συμμετοχη?
-
Παιδια ναι! ετσι ειναι! εγω ως φοιτητρια εχω καποια προνομια μεσα στα πολλα κ συμπεριλαμβανονται και τα της υγειας.. κ παλι το πληρωνω 55 ευρω συμμετοχη πλεον! παιδια δν ξερω τι θα κανουμε! δν ειναι κατασταση αυτη! να διαμαρτυρηθουμε καπως μεσω ενος συλλογου? αν κ πιστευω το αυτακι των πολιτικων κ των υπουργων δν θα ιδρωσει.. θελουν να εξαθλιωσουν τον κοσμο.. χτυπησαν την παιδεια ωστε η νεα γενια να ειναι αμμορφωτη κ να τη χειραγωγουν πιο ευκολα, τωρα χτυπαν και την υγεια να μν εχουμε φαρμακα να κινδυνευει η υγεια μας κ σε καποιους κ η ζωη τους! δν ξερω αμα καποιος ανηκει σε προνοιακο ταμειο αμα το παιρνει με 0 συμμετοχη οπως προτινος, αλλα επειδη πλεον ολα ενοποιηθηκαν καπως, οπου κ να ανηκεις πληρωνεις συμμετοχη στο αμπιλιφαι 55 ευρω! ισχυει δυστυχως! φυσικα η συμμετοχη δν ισχυει μονο για το αμπιλιφαι αλλα κ για τα αλλα ψυχοφαρμακα! απλα λεμε γι αυτο επειδη ειναι το πιο πανακριβο! αναγκαζουν τον κοσμο εμμεσως η να παρει γενοσημο (στο αμπιλιφαι δν υπαρχει ακομα, δν εχει ληξει η πατεντα, αλλα τα υπολοιπα εχουν, εγω προσωπικα γενοσημα δεν εμπιστευομαι), η να αλλαξει φαρμακο, πχ εμενα μ ειπε αν θελεις να παρεις σεροκουελ π ειναι πιο φθηνο! δν δεχθηκα, με θεματα υγειας δν παιζουμε! παιρνω κ ινβεγκα κ ζολοφτ αλλα εκεινα δν ειναι τοσο ακριβα!
αυτο π μενει να κανουμε ειναι να κανουμε οικονομια απο αλλα πραγματα ωστε να εχουμε για την υγεια μας! δν υπαρχει αλλη λυση! να δουμε τι αλλο θα κανουν να μας εξαθλιωσουν!