χωρίς δουλειά ή ενδιαφέροντα βαριέσαι που ζείς.Αλλά τι να κάνεις βρεθήκαμε σε αυτό τον τόπο και θα το παλέψουμε για ακόμη μια φορά.Όποιος βαριέται πολύ ώρες ώρες ας ποστάρει.:-)
Printable View
χωρίς δουλειά ή ενδιαφέροντα βαριέσαι που ζείς.Αλλά τι να κάνεις βρεθήκαμε σε αυτό τον τόπο και θα το παλέψουμε για ακόμη μια φορά.Όποιος βαριέται πολύ ώρες ώρες ας ποστάρει.:-)
καλα για δουλεια το καταλαβαινω. τι σε εμποδιζει ομως να εχεις ενδιαφεροντα ? και χωρις λεφτα ακομα.
βαριεμαι τωρα και ποσταρω εδω. αλλα και που το κανω δεν αλλαζει κατι.
BARIEMAI.....
ξανα εδώ αυγατίζοντας το τίποτα.:-)
μοναξιά.Αυτό είναι που με πειράζει τελικά.Δεν είναι τόσο ότι δεν έχω δουλειά όσο ότι πχ σήμερα το βράδυ δεν έχω να κάνω κάτι και αυτό με τρελένει.
σορρυ που ξαναποσταρω εδω, δεν εβρισκα καταληλοτερο θεμα. αλλα βαριεμαι τωρα και δεν εχω υπνο. κι ερχεται κι ενα βαρετο σαββατοκυριακο. και μαλλον πρεπει να ψαξω σε κανα τουριστικο γραφειο για να βρω παρεα και να παω ταξιδι. ο κοσμος ειναι αποχαυνωμενος και κλεισμενος σπιτι του, χωρις τη παραμικρη ορεξη για το οτιδηποτε.
αν ξερεις κανα καλο προτεινε μου κι εμενα γιατι βαριεμαι.
πολλες φορες δεν ειναι θεμα δικιας μου ορεξης παντως, οσο του υπολοιπου κοσμου που ειναι αρνητικος, κι ετσι μενω μονος στο σπιτι. ειδικα ανοιξιατικα/καλοκαιριατικα που εχει καλο καιρο, θα ηθελα να εχω παρεα να ειμαι ολη μερα αλλου.
+111111111111