τελικά όσο δεν τα θέλω τα προβλήματα τόσο πάνω μου έρχονται. θα τα πω λίγο συνοπτικά για να καταλάβετε. είχα μια φίλη (ας πούμε φίλη δηλαδή) με την οποία τσακωθήκαμε κ δεν μιλάμε αυτή τη στιγμή. για την ακρίβεια σταματήσαμε να μιλάμε λίγο μετά αφότου χώρισα με τον σύντροφό μου. εκείνη βέβαια για να με εκδικηθεί ξεκίνησε να κάνει παρέα μαζί του από το πουθενά κ του αράδιασε ένα σορό ψέματα του τύπου ότι τον θέλω μόνο για τα λεφτά του, ότι τον απατούσα κ άλλα τέτοια. ευτυχώς δεν κατάφερε να μου κάνει μεγάλο κακό γιατί εκείνος αντί να την πιστέψει ήρθε κ με ρώτησε. με πόνεσε πολύ όλο αυτό που είχε γίνει. έκανα πολύ καιρό να το ξεπεράσω κ να συγχωρέσω αυτή την κοπέλα (δεν μου το ζήτησε κανείς απλά δεν ήθελα να ζω με το μίσος μέσα μου) αυτή τη στιγμή λοιπόν (8 μήνες μετά) εκείνη χώρισε κ μάλιστα το αγόρι της έμαθε ότι τον είχε κάνει τάρανδο (εγώ με το παιδί μιλούσα μόνο όσο ήταν με την "φίλη" που λέγαμε κ από τότε που σταμάτησα να μιλάω μαζί της σταμάτησα να μιλάω κ με εκείνον, καλά δεν είχαμε κ ποτέ καμιά ιδιαίτερη επαφή)τέλος πάντων εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το αγόρι της μου ζήτησε να με πάρει τηλέφωνο για να μου πει κάποια πράγματα κ μάλιστα με παρακάλεσε να τον ακούσω. ε κ του είπα να με πάρει κ μου είπε ότι είχε μάθει. εγώ τι να πω είχα πέσει από τα σύννεφα προσπάθησα να δικαιολογήσω την κατάσταση αφού όμως πρώτα του ξεκαθάρισα ότι δεν ήξερα τίποτα πάνω στο θέμα. το παιδί είναι φίλος του συντρόφου μου (με τον οποίο είχαμε χωρίσει για ένα διάστημα όπως σας είπα παραπάνω)εκείνος υποστήριξε πως με πήρε γιατί την ήξερα. ο σύντροφος μου μόλις το έμαθε έγινε έξαλλος κ μου είπε με πιο δικαίωμα με πήρε τηλέφωνο κ να του πω να μην μου πει τίποτα άλλο κ ότι θα τον πάρει εκείνος γιατί έχει να του πει πολλά. εγώ νιώθω πολύ άσχημα. από τη μια τον λυπάμαι τον κακομοίρη που έπεσε στα χέρια της αλλά από την άλλη δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου. τι έχετε να πείτε? ευχαριστώ κ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο...!!!!!