θέμα ελεύθερο
θέμα ελεύθερο
ναι εχεις δικιο γι'αυτο, αλλα αγκαλιες λελουδια κι αγαπες, ουτε στα ονειρα μας δε βλεπουμε πλεον.
Μια αγκαλια μερικες φορες μπορει να απαλυνει και τον πιο μεγαλο πονο... Η ενα χαμογελο να δωσει την μεγαλυτερη χαρα σε σχεση με αλλα πραγματα... Οι μικρες πραξεις συνηθως εχουν μεγαλυτερο αντικτυπο σε σχεση με τις μεγαλες...
απαλύνει τον πόνο, δεν ξέρω αν θεραπεύει... Τουλάχιστο προλαβαίνει τις αρρώστιες αφού οι αιτίες τους πολλές φορές είναι η φόρτιση από τα ψυχικά νοσήματα. Κι οσοι εχουν αυτες τις αγκαλιες για τις οποιες γραφεις εχουν πολύ λίγες πιθανότητες ν' αρπάξουν ψυχολογικά κι ετσι μπορει να γλυτωσουν απο τις ααρωστιες. Διοτι τοτε θα υποφερουν διπλα.
Γιαννη η αληθεια ειναι οτι ολοι υποφερουμε , αλλοι σε μικρο βαθμο και αλλοι σε μεγαλυτερο...Αυτα τα λιγα που μπορεις να προσφερεις εστω και με αυτες τις πραξεις γιατι για τα υπολοιπα σε εχουν δεμενα τα χερια , μπορουν να δρασουν καλυτερα και απο ενα παυσιπονο
εχει καταντησει λιγο αηδια παντως αυτου του ειδους η κοροϊδια.
καθεστε και λετε εδω τι ωραια που θα ηταν μια αγκαλια, εκει εξω ομως παραμενουμε ολοι αγνωστοι μεταξυ αγνωστων, χωρις καμια ορεξη για νεες γνωριμιες.
υπήρχε ένας παλιός εδώ στο φόρουμ που το χε γράψει πολύ καλά το θέμα αν μπορεί κάποιος να βρει το μύνημα ήταν γαματο μισό να ψάξω
κενο ... δεν έχω εκφράσει αντίθετη άποψη , αρνητική για γνωριμίες. Εάν και όπως έχω δηλώσει σε άλλο ποστ βαριέμαι γενικά , δεν λέω όχι σε αυτούς που προκαλούν.
δεν ηταν σε προσωπικο επιπεδο το σχολιο μου, οσο μια γενικη παρατηρηση του τι συμβαινει.
σου στέλνω χαμόγελο.