Αγχος οταν πηγαινω και φευγω απο τον ψυχολογο
Καλησπερα!!Λοιπον θελω να μου πειτε πως μπορω να το αντιμετωπισω αυτο το συγκεκριμενο θεμα..Επισκεπτομαι εναν ψυχολογο εδω και 6 μηνες(παλια πηγαινα καθε εβδομαδα τωρα 1-2 φορες τον μηνα)Και για καποιον λογο εχω παρατηρησει οτι οταν φευγω απο εκει νιωθω περιεργα..νιωθω δηλαδη πιεσμενος και αγχωμενος..αυτο ειδικα γινοταν στις αρχες που λογο αγχους κυριοτερα ειμουν χαλια...Τον Δεκεμβρη τον επισκεφτηκα μονο μια φορα και παρατηρησα οτι τις 2 εβδομαδες που δεν τον επισκεφτηκα ειμουν λιγο πιο ηρεμος και δεν με ειχε πιασει το κεφαλι μου..αλλα την 3η εβδομαδα που πηγα,οταν εφυγα ενιωθα παλι πιεσμενος κλπ...Απο τοτε καθε φορα που πάω στον ψυχολόγο με πιανει αγχος και μετα την συνεδριαση παλι νιωθω περιεργα και αναρωτιεμαι τι μου συμβαινει..δεν ξερω γιατι το φοβαμαι..και να πω οτι πηγαινα με το ζορι θα δικαιολογοταν,το θεμα ειναι οτι παω επειδη θελω να παω να συζητησω καποια πραγματα που με απασχολουν..αλλα με φοβο μην με ξαναπιασει κατι μετα την συνεδριαση..Να π.χ. εχω κλεισει για αυριο ραντεβου πριν 4 μερες,ελεγα οκ μια χαρα χαλαρα θα παω να συζητησω τα θεματα που με απασχολουν και μια χαρα..σημερα ομως(1 μερα πριν παω δηλαδη) σκεφτομαι παλι την φοβια μην με πιασει κατι..πως οταν πηγαινα εκει περα θυμαμαι που ειμουν πολυ αγχωμενος και εφευγα ''χαλια''..Οσο και να φοβαμαι ομως..θελω να παω..αλλα επειδη δεν θελω να ξαναμπω στο τρυπακι ''τωρα που πηγα ψυχολογο θα με πιασει παλι κατι''..πως πιστευετε μπορω να το αντιμετωπισω..σαν ψυχολογος μια χαρα ειναι,εχουμε καλη συνεργασια..αλλα μερικες φορες νιωθω να αναγκαζομαι να λεω καποια πραγματα(τα οποια πραγματα φοβαμαι να τα συζηταω γιατι εχω το σκεπτικο οτι αμα το συζητησω σημαινει οτι το χω κλπ) που με απασχολουν,γιατι υπαρχουν πολλες φορες που δεν εχουμε θεμα να συζητησουμε και κοιταζομαστε σαν χανοι...Ειναι φυσιολογικο να πηγαινω και να φευγω ετσι απο εκει?Πως να το αντιμετωπισω/ηρεμησω?