Originally Posted by
~Girl on fire~
Καλησπέρα! Είναι το πρώτο μου post στο forum και αποφάσισα να σου απαντήσω μιας και ήμουν σε παρόμοια φάση με σένα στην ηλικία σου. Καταρχήν, δεν είσαι καθόλου βαρετή, στην ουσία κανένας άνθρωπος δεν είναι βαρετός. Απλά δεν έχεις κοινά ενδιαφέροντα με τα άτομα που έχεις γνωρίσει μέχρι τώρα, οπότε και σου είναι δύσκολο να πιάσεις κάποια συζήτηση κοινού ενδιαφέροντος. Δεν απωθείς τους άλλους απλά από ό,τι έχω καταλάβει πρέπει να είσαι σοβαρή κοπέλα, απόμακρη (όπως ανέφερες) οπότε ο άλλος/η θα δυσκολευτεί να σε πλησιάσει ίσως γιατί φοβάται την απόρριψη (ακόμα και σε φιλικό επίπεδο). Να σου πω την αλήθεια εμένα αυτό πάντα με βόλευε γιατί επέλεγα ποιους ανθρώπους θέλω να έχω δίπλα μου (οπότε και τους πλησίαζα η ίδια) και επομένως γλίτωνα πολλούς προβληματισμούς. :P
Επίσης θα ήθελα να σου τονίσω ότι δε χρειάζεται να αλλάξεις. Είσαι αυτή που είσαι και δεν θα πρέπει να αλλάξεις για να γίνεις αρεστή, αντιθέτως να βρεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα που θα σε εκτιμήσουν για την προσωπικότητά σου χωρίς εσύ να χρειαστείς να αλλάξεις συμπεριφορά γιατί στο τέλος θα καταλήξεις δυστυχισμένη.
Τέλος, τσέκαρε μήπως μπορείς να συζητήσεις καλύτερα με άτομα μεγαλύτερα από σένα (it worked for me) και θα δεις ότι με τον καιρό θα βρεις παρέες και δεν θα νιώθεις μόνη. :)