για σας..ειμαι ο πανος 16 και μισω χρονων 1.76 υψος και 78 κιλα προς το παρων..πριν τρις βδομαδες ειμουνα 87..και ιδα στο ιντερνετ και με κατατασε στους υπερβαρους.τωρα ειμαι φισιολογικος..εχασα και 10 ποντους περιφερια..τωρα ιμε 96 ποντους...πριν τρισ βδομαδες οταν ειμουν τοσα κιλα ξεκινισα διαδρομο που εχω σπιτι απο παλια ομως δεν τον χρισιμοποιουσα..εχασα οτι εχασα..ομως εμιναν λιγα λιπι λιγο πιο πανω απο περιφερια..διπλα απο τιν κοιλια και θελω να τα χασω εσθιτα μεχρι το καλοκαιρι..επισισ νιστεβω και εχω μιομενι προσλιψι προτεινων κλπ..αφτο το διαστιμα κανω μια δικη μου διαιτα που μου λει το πρωι ενα μιλο και ενα ποτιρι χυμο φρεσκο πορτοκαλι..τα μεσιερι οτι φαγιτο μαγιρεψι ι μαμα και ελαχιστω πσομι και τιν νικτα κατι ελαφρι με λιγες θερμιδες...σπανια τροω κατι περισσοτερω..υπολογισα περνω καποιες φορες λιγοτερες απο 1000 η μεχρι 1100..τα σαβατοκυριακα ισως φαω κατι περισσοτερο κατι σαν ελεφθερο ομως γιμναζομαι περισσοτερο..ποδιλατο κλπ...αφτο που θελω ειναι να εχω ενα ελαφρος γαμομενω κορμι εκτοσ κιλιακουσ...οσο περρισοτερο μπορο..εχω ιδι τουσ 4 πανω ομως θελω να τουσ διναμωσο για να φενονται πιο πολι και αν ειναι δινατο το 6 pack ..εχω ενα διαδρομο γιμναστικη βαρακια 2 κιλων και λαστιχο...επισισ τιν τελεφταια εβδομαδα ξεκινισα το λαστιχο και ιδα διαφορα...επισισ θελω και καμια σιβουλι για τιν ελαφρια καμπουρα..λιγα πραγματα αλα οταν 'ισιοσω' φενονται πιο πολι οι κυλιακι μου..ευχαριστω εκ τον προτερων..σιγνωμη για τιν ορθογραφια διοτι ιμαι απο κινιτο και βιαζομουνα... επισισ ακολουθω διο προγραματα στο γουτυπε με ενα ηλεκτρονικο ανθροπο chest workout home version kai abs workout level 2 kai pao gia 3...afto o akolouthw 5-6 fores tin eudomada