Χαιρετώ ολα τα μέλη.
Καθώς δεν έτυχε γενικά στο διαδίκτιο να βρω κάτι σχετικά με το τι κρύβεται πίσω απο τη συστηματική απιστία, σκέφτηκα να καταθέσω μία εμπερία που είχα, ώστε να με διαφωτίσετε, οσοι γνωρίζετε, εάν πίσω απο αυτήν ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαταραχή της προσωπικότητας ψυχοπαθολογία κλπ..
Ο πρωην σύντροφός μου, παρουσίαζε το εξής μοτιβο συμπεριφοράς, με απατούσε με οποια έβρισκε μπροστά του και κατά κανόνα με γυναίκες πολύ χειρότερες απο εμένα, ασκημες, υπέρβαρες, ακαλλιέργητες, γηραιότερες κλπ κλπ.. Οταν εγώ τύχαινε να το αντιληφθώ, εφευγα απο τη σχέση. Το επόμενο βήμα ήταν να με παρακαλάει με κάθε τρόπο να επιστρέψω και να επιμένει για μήνες. Εκλαιγε και έδειχνε οτι υπέφερε πολύ. Οταν εγώ επέστρεφα, εκείνος πάλι κοίταζε αλλου.. Πολλές φορές φρόντιζε να το κάνει και επιδεικτικά αυτό καθως αντλούσε προφανώς κάποια ικανοποίηση από την ενόχλησή μου..
Να σημειώσω, οτι την ίδια συμπεριφορά είχε και με τις προηγούμενες σχέσεις του, καθώς και οτι οι γυναίκες που προσέγγιζε μπορεί να έφταναν τις 5-10 το μήνα!!!
Πριν από μήνες αποφάσισα να σπάσω το μοτίβο και να μείνο μακρυά του.
Πως να αντιμετωπίσω ένα τέτοιο άτομο οταν εργαζόμαστε στην ίδια εταιρεία, ώστε να πάψω να του δίνω ΄΄τροφή΄΄ να ασχολείται μαζί μου?? Οταν είμαι απόμακρη με διεκδικεί μέχρι τρέλλας, οταν είμαι φιλική το επόμενο βήμα είναι να μου την πέφτει..