Γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου?
:confused:...Ειναι κατι που πραγματικα με ενοχλει και με κραταει πισω..Φετος περναγα μια φαση με πολυ αγχος η οποια μου δημιουργησε φοβιες,περιεργες και ασχημες σκεψεις,τεσταρισματα γενικευσεις..τα οποια με τον καιρο,με εκαναν να πειστω οτι εχω προβλημα(γενικα οτι κατι εχω)Γενικα αρκετες φορες την μερα..σκεφτομαι τι εχω τωρα,μηπως επρεπε να νιωθω αλλιως,τι εχω,γιατι νιωθω ετσι,γιατι δεν νιωθω οπως παλια? κλπ..Το χω πει στον ψυχολογο και μου χε πει να αλλαξω τις αρνητικες σκεψεις με θετικες..το κανω,νιωθω καλυτερα αλλα μετα ερχετε η σκεψη..''ναι καλα με το να σκεφτεσε θετικα πραγματα δεν αλλαζει κατι''ή ''δεν ξεπερνας ετσι το προβλημα σου'' και αλλες τετοιες μ@@@@@ες...δηλαδη πως να το πω..δεν εχω κατι αλλα με εχω πεισει εγω οτι εχω κατι επειδη μου 'ρχετε συνεχως αυτη η σκεψη,μπορει να φταει το οτι επηρεαζομε ευκολα και που συνεχως οταν λεω στον εαυτο μου δεν εχω τιποτα ερχετε αυτοματως η σκεψη..μα ολοι εχουν προβληματα,το ασχημο ειναι οταν σκεφτω οτι εχω κατι συγκεκριμενο,θα μπω στο τρυπακι οτι το χω και θα με πιασει πανικος...Μπορει να καθομαι ηρεμος να χαζευω και εκει ετσι στο ξαφνικο..''Οπαα,τι μου συμβαινει τι εχω τωρα?'',''Γιατι νιωθω ετσι παλι''?..Ακομα το παθαινω οταν ασχολουμε με αλλα πραγματα..οπως οταν παιζω μουσικη ή οταν γυμναζομαι ή οταν διαβαζω ή οταν ειμαι εξω με φιλους.Και να περναω τελεια δηλαδη,θα ρθει παλι αυτη η σκεψη αλλα δεν θα με εππηρεασει,με εππηρεαζει μονο οταν το σκεφτομαι εντονα ή οταν το σκεφτομαι και ταυτοχρονως με τεσταρω στις φοβιες μου..λεγοντας στον εαυτο μου ''κατι εχεις'' ή εχεις τουτο(μια φοβια)'' κλπ..Αυτη η σκεψη δεν λεει να με αφησει και ειναι πολυ κουραστικη..δεν την μπορω αλλο..Τι μπορω να κανω για να το ξεπερασω και να σταματησω να σκεφτομαι ετσι?