Κοινωνιοφοβια μου κ λοιπες φοβιες
Καλησπερα σας κ παλι!Οσοι δεν το γνωριζουνε επειδη δημοσιευσα κ στην ενοτητα κακοποιηση αναφερω οτι στο σχολειο ημουν πολυ ντροπαλη κ μετα υπεστη κακοποιηση απο συγγενικο μου προσωπο κ θελω κοντα μου μονο το αγορι μου κ τις φιλες μου κ τους δικους μου,Αρνουμαι να κανω παρεα με αγνωστους κ διαρκως νιωθω οτι απειλουμαι οταν ειμαι με κοσμο,Τρομαζω τοσο πολυ οτι θα μου επιτεθουνε η θα με εκμεταλλευτουνε κ νιωθω δυσφορια οταν ενας αγνωστος διπλα μου καθησει,Επισης πολλες φορες ντρεπομαι να μιλησω στο τηλεφωνο κ προτιμω να στελνω μηνυματα,Καθομαι σπιτι κ αρνουμαι να δουλεψω επειδη δεν θελω να ειναι αγνωστοι κοντα μου,Κ μονο με τα παιδια δεν εχω προβλημα κ μπορω να κανω αποκλειστικα ιδιαιτερα μαθηματα κ ηδη εκανα ενα,Ουσιαστικα το προβλημα μου ειναι οτι το αγορι μου κ οι φιλες μου ειναι ολοι σε αποσταση κ ολο σπιτι μου καθομαι,Μου λειπουνε τρελα αυτοι οι ανθρωποι κ νιωθω οτι αποκλειστικα μαζι με αυτους μπορω να ειμαι καλα,Επισης πασχω απο υψοφοβια απο οταν ο πατερας μου πεθανε πεφτωντας απο ενα ψηλο μερος κ αποφευγω σκαλες κ αεροπλανα,Πηγαινω σε ειδικο βοηθαει αλλα θελω πολυ δουλεια ακομα κ θελω κ την γνωμη σας!