Δεν υπαρχει αυτο που μου κανω :@
Καθε μερα..συνεχως ψαγνω να βρω τι εχω..και αυτο πιστευω ευθυνεται στο οτι σκεφτομαι......σκεφτομαι πολλες μ@@@@@@@@νες σκεψεις που τα κανουν ολα σκα@α..το αγχος πραγματικα εχει ξεφυγει..εχω αρχισει να φοβαμαι τα ΠΑΝΤΑ..και αυτο γιατι?Γιατι σκεφτομαι μια βλακεια,φτιαχνω ενα σεναριο στο κεφαλι μου οτι και καλα μου συμβαινει το παθαινω αυτο..και λεω ''για να με πιανει κατι μπορει να το χω ή μπορει να με τρομαζει ή με πιανει κατι οταν το σκεφτομαι/βλεπω κλπ δηλαδη μονο αρνητικα πραγματα για τις φοβιες και ιλιθιες γενικευσεις και το ασχημο ειναι οτι αμα το σκεφτω μια,μου κολλαει και δεν φευγει ευκολα..(και να φυγει για λιγο αν το ξαναθυμηθω αλλη φορα μπορει να μου ξανακολλησει)..Ρε μηπως εχω τρελαθει?Σκεφτομαι τοσο χαζα και περιεργα πραγματα που με τεσταρω καθε φορα να δω αν ισχυει..και λογο του τροπου σκεψεις μου προσπαθω κατα καποιο τροπο να το προκαλεσω με κανω να νομιζω οτι εχω κατι...Οκ δεν λεω καλος ο ψυχολογος/ψυχοθεραπευτης που επισκεπτομαι αλλα εχει καταντησει κουραστικο οοολο αυτο το πραγμα..κουραστηκα,πιεση στο κεφαλι..να νιωθω γενικα περιεργα απο το αγχος και να πανικοβαλομαι και μερικες φορες να θλιβομαι ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...Λετε να παω σε κανα ψυχιατρο να μου συνταγογραφησει τιποτα..ή να μου προτεινει κανα καλυτερο τροπο να το αντιμετωπισω..