Σχετικα με αποπρωσοποιηση/αποπραγματοποιηση
Καλησπερα!Θελω απλα να ρωτησω εσεις που εχετε ή ειχατε αποπρωσοποιηση/αποπραγματοποιηση πως νιωθατε,αν ειχατε ψυχοσωματικους πονους,πως βλεπατε και γενικα οτι θελετε πειτε οτι θελετε σχετικα με αυτο...
Προσωπικα ρωταω επειδη μου χε κολλησει πριν κατι μηνες η ιδεα οτι μπορει να χω αποπρωσοποιηση...Ειχα μια φοβια πολυ εντονη,η οποια μου φερνε τρελα το συναισθημα του τρομου και αγχους/πανικου..και θυμαμαι μια μερα ξυπνησα και ειπα ''νιωθω περιεργα,σαν να εχει αλλαξει κατι σε εμενα ή στο περιβαλλον''..πανικοβληθηκα και διαβασα για αποπρωσοποιηση/αποπραγματοποιηση και επειδη ελεγε οτι αυτοι που το χουν λενε οτι αισθανοντε περιεργα και ετσι μου κολλησε απο τοτε αυτη η ιδεα και μου ρχονταν σκεψεις του στυλ..ολα ειναι ψευτικα,δεν νιωθω οπως παλια(κανονικα δηλαδη κλπ.)..Το πα στον ψυχολογο μου,και μου πε οτι αγχος εχεις...Και τελοσπαντων μετα απο ψαξιμο..κατεληξα και εγω στο αγχος..Τωρα, 3-4 μηνες μετα απο αυτο..εχω συνηδετοποιησει οτι ειναι απλα ή ιδεα μου οτι μπορει να το χω επειδη το φοβαμαι..και για αυτο μου ρχοντε σκεψεις του στυλ:''Γιατι νιωθω ετσι,Και αν ειναι ολα ψευτικα'' κλπ..Απλα ειναι φορες που αυτο το αν γινετε εντονο και μπορει να μπω παλι στο τρυπακι.
Τελος παντων,εγω απλα χρειαζομαι την βοηθεια σας λεγοντας μου μονο πως νιωθετε ή νιωθατε οταν το χατε,ψυχοσωματικα και γενικα οσες λεπτομερειες θελετε,μπας και σταματησω σιγα σιγα να το σκεφτομαι..Ευχαριστω.