Γεια σας παιδιά έχω καιρό να μπω. Να πω ότι άλλαξα ψυχολόγο τελικά και ότι είμαι σχετικά πιο ''ικανοποιημένη'' από πριν, χωρίς βέβαια να λύνεται το πρόβλημα μου, αλλά είπα να κάνω μία τελευταία προσπάθεια μπας και αισθανθώ καλύτερα. Τώρα άνοιξα το θέμα για μία φίλη μου. Λοιπόν ουσιαστικά είναι η μόνη πραγματική φίλη που έχω και οι υπόλοιπες είναι γνωστές αλλά με κάνει χάλια. Δηλαδή ενώ από την μία είναι φίλη μου και με νοιάζεται σχετικά, από την άλλη με κάνει χειρότερα. Δηλαδή ενώ ξέρει πολύ καλά το πρόβλημα μου συνέχεια μου το θυμίζει επίτηδες...όλη την ώρα με κάθε τρόπο. Και ακόμα κ σε μέρες που είμαι λίγο καλύτερα με κάνει πάλι χάλια. Το ξέρω πως δεν μου φταίει αυτή και πως αν η ζωή μου ήταν φυσιολογική όπως όλων δεν θα με ένοιαζε τι μου λέει αυτή ή ο οποιοσδήποτε, αλλά δεν θεωρώ σωστό να με κάνει χειρότερα. Και το κάνει αυτό επίτηδες. Δηλαδή θέλει να μου θυμίσει το πρόβλημα μου για να εκνευριστώ και να γελάει. Και ότι εγώ υποφέρω κανένας δεν το καταλαβαίνει. Και τώρα θα μου πείτε να σταματήσω την παρέα μαζί της. Αλλά μετά δεν θα έχω ούτε αυτόν τον έναν άνθρωπο για να μιλάω και ούτε μια μικρή βοήθεια σε περίπτωση π θα ήθελα στο μέλλον να δώσω κάποιο μάθημα από τα άπειρα που χρωστάω. Και ενώ από την μία με κάνει χειρότερα από την άλλη μόνο αυτήν έχω και έστω νοιάζεται λίγο...να πχ όταν ήμουν άρρωστη ήρθε σπίτι μου και μου έφερε να φάω που καμία άλλη δεν θα νοιαζόταν και δεν θα το έκανε...αλλά όσο αναφορά το πρόβλημα μου με κάνει απίστευτα χειρότερα :(
Και το θέμα είναι πως μου είναι δύσκολα να κρατήσω τις αποστάσεις επειδή όταν μιλάμε μιας κ ξέρει το πρόβλημα μου ακόμα και εγώ να μην το αναφέρω το αναφέρει μόνη της....απλά δεν έπρεπε να της το είχα πει γτ τώρα το εκμεταλλεύεται. Δεν ξέρω τι να κάνω.