Γιατί να νιώθω μια νωθρότητα συνεχώς?Βέβαια κοιμάμαι πολλές ώρες.Που θα πάει θα περάσει.:)
Printable View
Γιατί να νιώθω μια νωθρότητα συνεχώς?Βέβαια κοιμάμαι πολλές ώρες.Που θα πάει θα περάσει.:)
Η νωθρότητα μπορεί να προκληθεί είτε αν κοιμάσαι πάρα πολλές ώρες κάθε μέρα (μάλλον αυτό κάνεις) είτε αν κοιμάσαι λίγες ώρες. Δοκίμασε να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα ύπνου που να περιλαμβάνει 7-9 ώρες ύπνου καθημερινά αλλά και τα σαββατοκύριακα και λογικά θα είσαι πιο δραστήρια. Σίγουρα θα περάσει δεν είναι στο χέρι του άλλωστε... !
ίσως αν έκανες λίγη γυμναστική να αισθανόσουν πιο καλά κ να είχες περισσότερο κέφι
Και εγώ μια από τα ίδια!!
Η άσκηση ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης!!Και έτσι μας φτιάχνει τη διάθεση!!
Μηπως ειναι απο τα φαρμακα? Παιρνετε αντικαταθλιπτικα μηπως? Η αλλα φαρμακα? Κι εγω εχω νωθροτητα κ εικαζω (ειμαι σιγουρη βασικα) οτι ειναι απο κει! Βοηθαει το τρεξιμο κ γενικα η οποιασδηποτε μορφης ασκηση, σωματικη αλλα κ πνευματικη! :)
+11111111111
Επισης ειναι κ απο τα ξενυχτια (αμα βγαινεις αργα, γυρνας ξημερωματα κ πηγαινες σε χωρους με δυνατα decibell, τα decibell αυτα εχω διαβασει οτι επιδρουν στην ψυχολογια κ σ φερνουν καπως καταστολη κ νωθροτητα), εγω οταν ξυπναω την αλλη μερα μεσημεριατικα κ ειμαι σαν κοιμισμενη το :rolleyes: καταλαβαινω
+1000000000000
Ρε σεις μαθηματικα κανετε? χαχαχα :p
Γιατί να βαριέμαι τόσο πολύ?