με τα μάτια κλαμμένα σας γράφω
καλησπέρα αγαπημένοι στο φορουμ.έχω γράψει πολλές τα προβληματά μου και ειδικότερα πριν 4-5 χρόνια.Έχω έντονο άγχος και κάποιες ιδεοληψίες που αφορούν την υγεία μου.πριν 5 χρόνια πήγα σε έναν πολύ καλό ψυχίατρο και με την κατάλληλη αγωγή (αναφρανιλ) το ξεπέρασα.βέβαια το αναφρανιλ το έπαιρνα ως κ τώρα απλά σε μηδαμινη ποσότητα.πρίν κανα μήνα ξανακύλησα και πολύ άσχημα μάλιστα.πάλι αρρωστοφοβία.και ο γιατρός μου είπε να αυξήσω το αναφρανιλ κ να παίρνω χαναχ μέχρι να πιάσει πάλι το αντικαταθλιπτικό,το ανέβασμα της δόσης.αυτές τις μέρες όμως νιώθω χάλια ,πως τρελαίνομαι.δεν κοιμάμαι καθόλου τα βδάδια(άντε να κοιμηθώ 2 ωρες),είμαι σαν κοτόπουλο,έχω ταχυκαρδίες,δεν μπορώ να βγω έξω,έχω συνέχεια έντονο αίσθημα άγχους και οτι πνίγομαι,κάνω εμετούς αφου το στομάχι μου είναι κόμπος όλη μέρα,τρώω ελάχιστα.και αρχίζει ο φαύλος κύκλος.θα πάθω τίποτα απο όλα αυτά;απο την αυπνία;απο την ταχυκαρδία;απο το άγχος;πότε θα δράσει αυτό το αντικαταθλιπτικό πάλι;φοβαμαι μη πεθάνω αφού είμαι αυπνη και δεν έχω φάει πολύ και νιώθω εξαντλημένη...πφφφφφ βοήθεια!!!