Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ..... Νομίζω πώς το θέμα μου είναι και o τίτλος μου, απλώς δεν ξέρω ακριβώς από τι ταλαιπωρούμαι εδώ και κάποια χρόνια, θα πώς η ΙΔΨ είναι η διάγνωση πού μου ταιριάζει..όχι φυσικά δεν είμαι αυτός πού έκανε την διάγνωση άλλα o γιατρός πού με παρακολουθεί εδώ και τρία χρόνια.....
Για να μην σας κουράζω με πολλά λόγια από μικρός ήμουν το παιδί πού ανέλυε τα πάντα πού φιλτράρε τα πάντα....απλώς όλο αυτό με έχει κουράσει απίστευτα ,δυστυχώς οι αγωγές πού ακολούθησα βοηθούσαν μμεταέχρι ένα σημείο μετά ερχότανε η υποτροπή και ξανά από την αρχή, στο σημείο μηδέν.
Αποδεχοντας τη μοναξιά μου ήρθε o έρωτας, μάννα εξ ουρανού πού λέμε, όπως όλα τα καλά έχουν και κάτι κακό, η κοπέλα έχοντας ένα κακό παρελθόν ταλαιπώρησε το μυαλό μου τόσο πολύ πού έσφιξα τα δόντια για να το καταπιώ όλο αυτό πού έζησε, δυστυχώς σκέφτηκα πάρα πολύ πριν το αποδεχτώ άλλα δεν θα ήθελα να είμαι αυτός πού θα κρινει το παρελθόν κάποιου, όλη αυτή η σκέψη με.οδήγησε σε νέα αγωγή, εν τέλη βρέθηκα πάλι μόνος επενδύοντας σε κάτι ψεύτικο, και φυσικά σε νέα αγωγή για δεύτερη φορά
μέσα σε ένα χρόνο, δεν ξέρω αν είναι πού ήρθε πάλι η απογοήτευση η πού το μυαλό μου δεν με αφήνει στιγμή σκεφτοντας διαρκώς ότι φταίω,.ότι δε κατάφερα τίποτα ρίχνοντας με στο φαύλο κύκλο της κατάθλιψης..