Ειμαι 44 χρονων παντρεμενος και εχουμε 3 παιδια στην οικογενεια
Η γυναικα μου ειχε 2 παιδια απο τον πρωτο της γαμο και αποκτησαμε αλλο ενα κοριτσακι μαζι.Στην πολη που ζουσαμε ειχα ενα μαγαζι και ολοι ασχολιομασταν εκει και οικογενειακως περνουσαμε πολυ στριμωχτα αλλα ειχαμε μια δεμενη οικογενεια.με τα προβληματα μας αλλα ειμασταν δεμενοι
Λογω κρισης και πριν με πνιξουν τα χρεη αποφασισαμε με τη γυναικα μου να μετακομισουμε σε αλλη πολη οπου ζουσε η πεθερα μου την οποια εκτιμω και αγαπω σα μητερα μου και αποφασισαμε να μεινουμε ολοι μαζι.
Απο τη στιγμη ομως που μετακομισαμε αρχισαν πολλα προβληματα στην οικογενεια σχετικα με τις σχεσεις μεταξυ μας.
Η μεγαλη μας κορη αρχισε να ζηταει να γυριζει εξω απο το σπιτι συνεχως το αγορι ... δευτερος σε σειρα αρχισε να αδιαφορει για τα παντα και να γκρινιαζει συνεχεια και η τριτη η μικροτερη κολλησε στη γιαγια της και αυτη που ειναι μικρη την κραταω ακομα σε σειρα.
Πριν 2 χρονια η μεγαλη μας κορη εκανε την επανασταση της και να μη τα πολυλεω δεν αντεξε την αυστηροτητα μου και εφυγε απο το σπιτι να παει να μεινιε σε αλλη οικογενεια φιλων της αλλα οταν ειδε ποσο ομορφα ζουσαν εκει ... με τισ ελευθεριες και τα καπριτσια τους ο καθενας .... ξαναγυρισε σπιτι μας συντομα ευτυχως και αναιμακτα μπορω να πω και καταλαβε τη λαθος συμπεριφορα της και καναμε πολλες κουβεντες και ολα καλα.
αυτη τη στιγμη ομως εχω σοβαρο θεμα με το δευτερο παιδι ,το γιο ,ο οποιος γενικα τα εχει ολα γραμμενα στα παλια του τα παπουτσια.ερχετε απο το σχολειο παει στο λαπτοπ καθετε μεχρι να το χρειαστει η γυναικα μου μετα τρωει παει για προπονηση γυριζει ξανατρωει και κοιματε αν δεν κατσει στον υπολογιστη μεχρι να του πει η γυναικα μου να παει για υπνο.
Προσφατα τσακωθηκαμε ασχημα και με αυτον και με τη γυναικα μου και εκτοτε δε μιλαμε μεσα στο σπιτι πλεον σχεδον ποτε και μαλιστα η γυναικα μου μου μιλαει οταν θελει κατι.
Σημερα ομως και γιαυτο και πηρα το θαρρος να μιλησω μιας και μπορει να ειναι πολυ σοβαρο,ημουν σπιτι εγω η μικρη και ο γιος και ειχα βαλει θερμοσιφωνο να κανω μπανιο.Το θερμοσιφωνο εχει μια διαρροη νερου και ολοι στο σπιτι οταν κανουμε μπανιο κλεινουμε το ρευμα του θερμοσιφωνα μεχρι να διορθψσει το προβλημα η ιδιοκτητρια του σπιτιου.Και τι εγινε ακριβως
ενω το νερο ηταν ετοιμο και εγω ειχα αποκοιμηθει ο γιος μας ... 16 χρονων .... περιμενε να παω για να κανω μπανιο και μετα πισω απο μενα που εκλεισα την πορτα του μπανιου αναψε τον διακοπτη να λειτουργησει ο θερμοσιφωνας.
Δε θεωρω το γεγονος αυτο τυχαιο και οτι το εκανε επειδη δε το προσεξε.ειμαι υπερβολικος?