γιατί ολο αυτο? εχω απελπιστει
δεν μπορω αλλο ρε γαμωτο. κρίσεις πανικου δεν κανω. τεσταρα τον εαυτο μου ενα σωρο φορες και στο μετρο και σε καφετεριες και εξω βγαινω. καθε πρωι και το απογευμα εκει που καθομαι να χαλαρωσω ερχεται αυτο το σφιξιμο στο στηθος και μαζι η απελπισια γιατι να συμβαινει αυτο. και να κλαιω ασταματητα γιατι νιωθω ετσι. εχω αφυδατωθεί απο το κλαμα πια. και νευρα πολλα νευρα. ολα αυτα οταν ειμαι σπιτι. οταν βλεπω τον ανθρωπο μου τα πραγματα αλλαζουν. παντα καλυτερευουν. και νιωθω τυψεις που τον πρηζω με τα δικα μου.τι συμβαινει ρε παιδια?????? :( μια ψυχιατρος (οικογενειακή φιλη)που μιλησα μου ειπε για 2 βδομαδες να παρω χαναχ πρωι βραδυ.το ιδιο και ενας νευρολογος. ναι αλλα οταν τα σταματησω τι σκατα θα γινει????? δεν το αντεχω αλλο. και το χειροτερο ειναι οτι εχει κολλησει το μυαλο μου οτι δεν θα περασει και οτι θα χειροτερευει. ενταση και αγχος ρε παιδια. και εκεινη την ωρα θελω να βουτηξω ενα βαζο και να το πεταξω στον τοιχο. κλαιω οταν θυμαμαι ποσο καλα ήμουν ολο τον χειμωνα. και φοβαμαι οτι δεν θα ξαναγινω ετσι. πριν μια βδομαδα ειχε καλυτερεψει το πραγμα. πανω πριν να αδιαθετησω χειροτερεψε.