Μπορεις να ποθησεις καποιον ερωτικα επειδη σου αρεσει το αγγιγμα του?
Μπορεις να ποθησεις καποιον ερωτικα επειδη σου αρεσει το αγγιγμα του?
σαφως ειμαστε ευαλωτοι στο αγγιγμα.. ομως εσας σας εχει τυχει να μπερδευτειτε λογο του αγγιγματος καποιου?και εννοω με αυτο.. το εξεις..
σας εχει τυχει να γνωριζετε καποιον και να μην σας αρεσει, δεν ειναι ο τυπος σας,δεν θα βγαινατε καν ραντεβου μαζι του μα να εχει πχ εντονη σεξουαλικοτητα και πχ εντονο ερωτικο αγγιγμα ,δυνατο,συγκεκριμενο πολυ αντρικο. και να σας αγγιζει που και που με ενα παιχνιδιαρικο πειραχτικο περισσοτερο αγγιγμα..πχ στην δουλεια η σε καποιο οικειο χωρο.. και ενω εξακολουθει και σας ειναι αδιαφορος σαν αντρας σαν σχεση ..να σας κανει να τον ποθητε μοναχα σεξουαλικα,σας εμφυτευει το αγγιγμα αυτο την περιεργεια και την επιθυμια στο μυαλο σας,μα μοναχα οταν ειναι κοντα σας ενω ειναι σαφες σε εσας πωσ ειναι καθαρα σαρκικη ελξη.
ποσο ευαλωτοι ειμαστε ολοι?..παντα ημουν ιδιαιτερα ευαισθητη στο αγγιγμα.. φανταζομαι πωσ αυτο που περιγραφω ειναι κατι που οι αντρεσ θα ονομαζαν (και σορρυ για την εκφραση, απλα καθαρη (καυ@α)
ομως εχω παρατηρισει πως για να μου συμβει κατι τετοιο πρεπει να μην μου ειναι εντελως ξενος και αγνωστος ο απεναντι...και αυτο ειναι που περιπλεκει τα πραγματα γιατι ενα καθαρο σεξ υστερα απο μια καθαρη σεξουαλικη ελξη την καταλαβαινω..
εγω ομως αυτη την αναστατωση ,το μπερδεμα αυτο εχει τυχει να την νιωσω με ατομα με τα οποια νιωθω οικειοτητα..σαφως βλεπω παρατηροντας το φαινομενο αυτο σε εμενα..διαφορεσ παθολογιες..και κρυμενα πραγματακια..αναρωτιομουν ομως ειμαι η μονη που νιωθω ετσι?